Gündem Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli bakıma alınıyor

Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli bakıma alınıyor

Paylaş
Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli bakıma alınıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli’nin bakım ve onarıma alınacağını duyurdu. Bu gece başlayacak olan ve 5 günde tamamlanması beklenen çalışmalarda alt geçit, 2 gece boyunca 24.00 ile 06.00 saatleri arasında trafiğe kapalı kalacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Vodafone Arena yakınında gerçekleştirilen terör saldırısında kısmi olarak zarar gören Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli’nde bakım onarım çalışmalarının yapılacağını duyurdu.

İBB’den yapılan yazılı açıklamada, terör saldırısında zarar gören tünelin kirişlerinin değiştirileceği kaydedildi. 5 gün sürecek bakım ve onarım nedeniyle trafiğin Gazhane Caddesi çıkışında tek şerit olarak yönlendirileceği belirtilen açıklamada, “Dolmabahçe-Piyalepaşa Tüneli, Dolmabahçe çıkışı Gazhane Caddesi, Gümüşsuyu ve İnönü Caddelerinin kesişiminde bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

5 GÜNDE TAMAMLANACAK


Terör saldırısında hasar gören kirişler İBB ekipleri tarafından değiştirilecektir. Çalışmalar süresince Gazhane Caddesi çıkışı tek şerit olarak hizmet verecek. Çalışmaların 5 günde tamamlanması planlanmaktadır" denildi.

Bakım ve onarım çalışmalarının bu gece saat 24.00’te başlayacağı aktarılan açıklamada, "Çalışmaların başlayacağı 03.07. 2017 günü 24.00-06.00 saatleri arasında tünel çıkışı trafik Taksim’e yönlendirilerek, onarım yapılacak. Alt geçit, 2 gece 24.00 ile 06.00 arası trafiği kapalı kalacaktır" ifadelerine yer verildi.

(İHA)