Gündem Dolmuş bekleyenlerin arasına daldı

Dolmuş bekleyenlerin arasına daldı

Paylaş
Dolmuş bekleyenlerin arasına daldı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 4 aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza sonrasında yaşanan panik ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Kaza, Çatalarık Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Üzümlü’den Fethiye’ye giden Faruk D. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aynı yönde seyreden Özgür Kortaş yönetimindeki otomobili geçmek isterken sıkıştırdı.

Haberin Devamı

Kortaş’ın kontrolü yitirmesi sonucu otomobil yoldan çıkarak park halindeki motosiklete ve ardından da park halindeki otomobile arkadan çarptı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çarpmanın şiddetiyle yerinden fırlayan park halindeki otomobil, yol kenarında dolmuş bekleyenlerin arasına daldı. Kazada, çarpan otomobilin sürücüsü Özgür Kortaş ile kaldırımda bekleyen 6 yaşındaki Bensu Yaylalı, ağabeyi 12 yaşındaki Batuhan Yaylalı, anneleri Saliha Yaylalı ve Hasan Kurt yaralandı. Kazaya neden olduğu öne sürülen Faruk D. ise otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8186","8186","201211","8186-2.jpg");

SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Bulvarın savaş alanına döndüğü kaza sonrası yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin yaralılar ambulanslarla Fethiye’deki hastanelere sevk edildi.

Haberin Devamı

Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, Bensu Yaylalı’nın sağ ayağında kırık oluştuğu kaydedildi. Kaza sonrasında yaşanan panik ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatan polis ekipleri olay yerinden kaçan Faruk D.’nin peşine düştü. Evinde gözaltına alınan Faruk D., Günlükbaşı Polis Merkezi’ne götürüldü.

DHA