Magazin Dolunay dizisinin 2. bölümü herkesi şaşırttı! (Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Dolunay dizisinin 2. bölümü herkesi şaşırttı! (Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Paylaş
Dolunay dizisinin 2. bölümü herkesi şaşırttı! (Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Dolunay dizisi başladığı andan itibaren en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken dizinin son bölümünde ağlatan sahneler vardı. Peki Peki 2. bölümde neler oldu? Dolunay son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar...

Dolunay dizisi son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Hem güldürdü, hem de duygu yüklü sahneleriyle ağlattı.

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay, son bölümünde romantizm dozu yüksek sahneler ve hüzünlü anlar iç içeydi.


DOLUNAY 2. BÖLÜM ÖZETİ


Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar. Diğer taraftan Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artmaktadır. Küçük Bulut'un Nazlı'ya olan sevgisini fark eden Zeynep ve Demir, çocuklarının bayıldığı Nazlı'yla tanışmak isterler.



Böylece Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürür. Nazlı'nın kardeşi Asuman hareketleriyle Nazlı'yı yine zor durumda bırakır. Bütün bunlar olurken beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düşer...



Demir'in kız kardeşi ve Bulut'un annesi Zeynep ile Ferit'in çocukluk arkadaşı olan ayrıca Zeynep'in eşi olan Demir, yaptıkları kazada hayatlarını kaybettiler. Bulut ve anneannesi ise yaralı olarak kurtuldu. Bulut bu durumdan çok etkilendi. Hastanede hiçbir şey yemedi ve psikolojisi bozuldu. Nazlı bu durumu öğrenince kurabiye yaparak hastaneye geldi ve Bulut'u sakinleştirdi. Ayrıca günlerdir yemek yemeyen Bulut'a kurabiye yedirmeyi de başardı. Bulut'un fizik tedavi görmesi gerektiği için bir süre yürüyemeyecek. Küçük Bulut, bir süre Ferit'n evinde kalacak.

Dolunay'ın 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.


İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir.



Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir.
Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur!

Haberin Devamı