Gündem Domates serasında hintkeneviri

Domates serasında hintkeneviri

Paylaş
Domates serasında hintkeneviri

Domates serasında hintkeneviri

Antalya'da kendilerine ait 2 serada domates fideleri arasında hintkeneviri yetiştiren Nuri ve Ali Altıntepe kardeşler, polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 27 yaşındaki Nuri Altıntepe ve 22 yaşındaki Ali Altıntepe kardeşlerin, Çamköy Mahallesi 35'nci Sokak içerisinde kendilerine ait 2 seraya hintkeneviri ektiği bilgisine ulaştı. Şüphelileri 5 ay boyunca izlemeye alan polis, dışarıdan belli olmasın diye domates fideleri arasına ekilen kenevirlerin büyümesini bekledi. Şüpheliler geçen hafta serada bulunan kenevirlerin büyük kısmını toplayıp kurutarak toz esrar haline getirdi.

Polis dün sabah saatlerinde şüphelilerin ev ve seralarına baskın düzenledi. Baskında Altıntepe kardeşler gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramada 35 kilo 600 gram esrar, 1 kilo 200 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Ayrıca sera içerisinde toplanmayı bekleyen 161 kök hintkeneviri bulundu.
Polis kenevir ve esrarı imha ederken, uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 4 bin TL'ye de el konuldu. İki kardeşin daha önce de esrar imal edip sattıkları belirlendi. Şüphelilerin sorgusu çok yönlü sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)