Spor Domenech giderayak olay çıkarttı

Domenech giderayak olay çıkarttı

Paylaş
Domenech giderayak olay çıkarttı

2010 Dünya Kupası'nın olay adamı Raymond Domenech, Güney Afrika maçından sonra Carlos Alberto Parreria'nın elini sıkmayı reddetti

2010 Dünya Kupası sırasında Fransa milli takımındaki otoritesini tamamen yitiren teknik direktör Raymond Domenech, "olayların adamı" olmaya devam ediyor.

Anelka ile girdiği tartışma sonunda futbolcunun milli takım kadrosundan çıkartılmasına neden olan ve daha sonra diğer futbolcularının protestosuna maruz kalan Domenech’in, Güney Afrika ile oynanan maçtan sonra rakip takımın teknik direktörü Carlos Alberto Parreira’nın elini sıkmayı reddettiği öğrenildi.

Parreira, yaptığı açıklamada, maçtan sonra Domenech’in yanına giderek elini uzattığını ancak Fransız teknik adamın parmağını sallayarak sırtını döndüğünü ve daha sonra kendisiyle ağız dalaşına girdiğini söyledi.

Parreira, daha sonra Fransa milli takımının yardımcı antrenörünün gelerek, Domenech’in, kendisinin Fransa takımı için söylediği olumsuz sözlerden dolayı el sıkışmak istemediği bilgisini ilettiğini belirtti.

Fransa’yı aşağılayacak bir şey söylediğini hatırlamadığını ifade eden Parreira, Domenech’in "oldukça acınacak" bir tavır sergilediğini kaydetti.

Haberin Devamı