Spor Domercant 6 ay yok!

Domercant 6 ay yok!

Paylaş
Domercant 6 ay yok!

Galatasaray Medical Park'a Henry Domercan'ten kötü haber geldi. Sarı kırmızılıların Eurocup'ta Kuban'a karşı oynadığı maçta sakatlanan tecrübeli oyuncunun sağ diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi. ABD'li oyuncu 6 forma giyemeyecek

Sarı kırmızılıların Eurocup’ta Kuban’a karşı oynadığı maçta sakatlanan tecrübeli oyuncunun sağ diz ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi. Ameliyat masasına yatacak olan skorer oyuncu 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Haberin Devamı

Domercant, Bandırma’da düzenlenen TÜBAD Turnuvası’nda sağ dizinden sakatlanmıştı. Daha sonra Polonya deplasmanında sol dizinden sakatlık geçiren yıldız oyuncu, dün yeniden sağ dizinden sakatlandı. Domercant’ın dizinde ödem olduğu için ilk başta teşhis koyulamazken, sabah çekilen MR sonrasında tecrübeli oyuncunun ön çapraz bağlarında kopma tespit edildi. Domercant'in sakatlığı sonrasında Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı.

Siena'dan teklif alan Jaka Lakoviç'in İtalya'ya gitmesi gündemde. Sarı-kırmızılılar, Sloven oyuncunun takımdan ayrılması halinde Domercant'in yerine bir transfer yapacak. Sarı-kırmızılılara önerilen oyuncular içinde geçen sezon Beşiktaş formasıyla üç kupa birden kazanan Carlos Arroyo da var. Ancak Galatasaray bu transfer için Beşiktaş'a bonservis ücreti ödemek zorunda.

Haberin Devamı

Ntvspor