Dünya Donald Trump ile Jimmy Fallon arasında “Adam ol” polemiği

Donald Trump ile Jimmy Fallon arasında “Adam ol” polemiği

Paylaş
Donald Trump ile Jimmy Fallon arasında “Adam ol” polemiği

ABD Başkanı Donald Trump, ünlü talk show sunucusu Jimmy Fallon'ın seçim döneminde kendisine yaptığı saç şakasından dolayı pişmanlığını dile getirmesi üzerine "Adam ol!" ifadesini kullandı

ABD Başkanı Donald Trump, Tonight Show programının sunucusu Jimmy Fallon’a, “Adam ol ve sızlanmayı bırak” yorumuyla yeni bir polemik başlattı.

Haberin Devamı

2016 yılında, başkanlık seçim kampanyası esnasında programına katılan Trump’ın saçlarıyla ilgili şaka yapan Fallon, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda, Trump’ın saçlarını eliyle karıştırmasının bir hata olduğunu söyledi. Fallon, şakası için, “Daha farklı olabilirdi” dedi.

Bu itiraf üzerine Trump, Twitter’dan Fallon’a yanıt verdi. Trump, “Jimmy Fallon, benimle yaptığı meşhur saç şovundan sonra sızlanıyor (saçlarımı ciddi şekilde dağıtmıştı), şimdi bunun daha farklı olabileceğini söylüyor” dedi.

Fallon’un yaptığı şeyi yumuşatmaya çalıştığını söyleyen Trump, “Canavar reytingler diyor. Adam ol Jimmy!” ifadesini kullandı.

Bu açıklamadan birkaç saat sonra Fallon Trump’a Twitter üzerinden cevap vererek, “Başkan’ın tweet’i şerefine onun adına RAICES’e bağış yapıyorum” dedi. RAICES, Teksas’ta göçmenlere yardım için çalışan bir kuruluş.

Haberin Devamı

Trump, Meksika'dan ABD’ye yasa dışı bir şekilde giren ebeveynler ile çocukların birbirinden ayrılmasıyla sonuçlanan "sıfır hoşgörü" politikası nedeniyle eleştiriliyor.