Spor "Döndüğüm için mutluyum, olmaması gereken bir hareketti"

"Döndüğüm için mutluyum, olmaması gereken bir hareketti"

Paylaş
"Döndüğüm için mutluyum, olmaması gereken bir hareketti"

Galatasaray'da, Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında kırmızı kart gören ve 11 maç ceza alan Engin Baytar, cezasının bitmesinin ardından açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Karabükspor ile oynayacağı maç öncesinde, Fenerbahçe ile sezon başında oynanan Süper Kupa maçında kırmızı kart gören ve hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı hareketten sonra 11 maç ceza alan Engin Baytar, cezasının sona ermesinin ardından konuştu.

Engin açıklamasında mutlu olduğunu belirterek, "Döndüğüm için mutluyum, olmaması gereken bir hareketti. Bu 11 hafta çok zordu, sürekli idmanlara katıldım. Saha dışında motive etmeye çalıştım arkadaşlarımı. Puan kaybettiğimiz maçlarda çok üzüldüm. Kendimi çok suçladım" dedi.

Açıklamalarına devam eden Engin, "Beyaz bir sayfa kendim için. Bundan sonra inşallah böyle birşey olmayacağını umuyorum, hatta kesinlikle olmayacak. Kendim ve kulüp için acı verici bir olaydı. Formayı tekrar almak istiyorum ve elimden geleni yapacağım takımın başarısı için. Durumumuz iyi ama geçen sene puan farkı daha fazlaydı. Bir daha böyle olumsuz şeyler olmaz inşallah" diye konuştu.

Oynayacakları Karabükspor maçını da değerlendiren Engin, "Sadece Manchester United maçını düşünmüyoruz. Maç maç gidiyoruz. Bugün iyi oynayarak yenmek istiyoruz. Sonra Manchester United maçını düşüneceğiz. Tek düşüncemiz Karabükspor maçından 3 paunı almak" dedi.

Haberin Devamı