Candaş Tolga Işık Dördüncü havaalanı da Edirne'ye yapılsın bari!
HABERİ PAYLAŞ

Dördüncü havaalanı da Edirne'ye yapılsın bari!

İstanbul’a yapılacak üçüncü havaalanının yeri belli oldu: Silivri! Anadolu Yakası’nda yaşayan bir İstanbullu Silivri’deki havaalanını nasıl kullanacak çok merak ediyorum. Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’na gidiş-geliş bile ızdıraba dönüşmüşken Silivri’ye kim gider Allah aşkına?

Misal Ankara-İstanbul arası karayolu ile maksimum 3 saat sürüyor. İstanbul’da trafiğin yoğun olduğu bir saate denk geldiyseniz uçakla Ankara’ya gitmek ise trafikte ve havaalanında geçirdiğiniz vakit ile ortalama 40 dakikalık uçuş süresini de hesaba katarsanız 4 saati buluyor!

Haberin Devamı

Silivri ulaşım açısından zor bir nokta. İster E-6’dan gidin ister E-5’ten Silivri’ye ulaşmak için Avrupa Yakası’nın en yoğun trafik güzergahını kullanmak zorundasınız...

[[HAFTAYA]]

Hem üçüncü havaalanını yapmadan önce ikincisini daha etkin kullanmanın yollarını arasak daha iyi olmaz mı? Sabiha Gökçen’in potansiyelinin ne kadarı kullanılabiliyor merak ediyorum?

10 PUANLIK UZMAN SORUSU

Önce şunu söyleyeyim: Ben mizahçıların sınırlarının Türkiye’dekinden çok daha geniş olması gerektiğine inanıyorum. O yüzden “Sen nasıl CHP liderini dansöz olarak gösterirsin be adam” gibi bir hezeyanda asla bulunmam... Avrupa’da mizahçılar bizdekilerden çok daha sert politik eleştiriler yapar.

Ama bir adaletsizliği göstermek boynumuzun borcudur!

ATV Ana Haber’deki Bizimcity’de, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dansöz kıyafeti giydirilip oynatıldı. Salih Memecan’ın sorduğu 10 puanlık uzmanlık sorusuna benzer bir soru da ben soracağım şimdi...

Ana Haber’de dansöz kıyafeti giydirilip oynatılan Kılıçdaroğlu değil de Başbakan Erdoğan olsaydı ne olurdu?

A- Salih Memecan istifa etmek zorunda bırakılır, 24 saat bütün yandaş kanallardan Memecan’a en ağır hakaretler edilirdi.

B- Salih Memecan tard edilirdi!

C- Salih Memecan’ın kurucusu olduğu Medya Derneği’nden istifa etmesi için kampanya başlatılırdı.

D- ATV’nin önünde AK Parti İstanbul İl Teşkilatı eylem yapardı.

E- Hepsi!

MEDYA SİTELERİ UYUYOR MU?

Farkında mısınız? Başbakan gündeme getirdiğinde Oktay Ekşi’nin olay yaratan o yazısının üzerinden 2 gün geçmişti... Çankaya Köşkü’ndeki resepsiyonda Başbakan bu yazıdan bahsettiğinde bütün gazeteciler birbirimize baktık. Aramızda yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve çok meşhur köşe yazarları da vardı. Ama hiçbirimiz Oktay Ekşi’nin o yazısını okumamıştık! Hadi televizyonlar, köşe yazarları ve gazeteler uyudu. Köşelerdeki en ufak polemikleri bile kaçırmayan ‘şahin gözlü’ medya siteleri Türkiye’nin en etkili gazetesinde çıkan böyle bir yazıyı nasıl atladı?

Haberin Devamı

DEVRİMCİ KARARGAH: DUY DA İNANMA!

- Devrimci Karargah, Serdar Kaya isimli şahıs tarafından Hollanda’dan yönetiliyor.

- Devrimci Karargah, Ergenekon tarafından PKK’nın yerine geçirilecek örgüt olarak yaratıldı.

- Devrimci Karargah, militanlarının hepsi PKK kamplarında eğitim gördü.

- Devrimci Karargah, şu anda PKK’nın özellikle büyük şehirlerdeki bombalama eylemlerini yapan özel bir birimi gibi faaliyet gösteriyor.

BAĞDAT CADDESİ’NİN SUÇU NE?

Başbakan dünkü grup toplantısında muhalefete hitaben “Siz gidin Bağdat Caddesi sokaklarında gezin…” dedi. Bilmiyorum farkında mı ama Erdoğan’ın her seferinde ‘Bağdat Caddesi-Nişantaşı’ üzerinden yaptığı bu göndermeler en çok kendi partisine zarar veriyor. Bugün Bağdat Caddesi CHP’nin kalesiyse, Şişli’de AK Parti’nin esamesi okunmuyorsa bunda Başbakan’ın sürekli o bölgede yaşayan insanları ötekileştiren tavrının rolü büyüktür.

Haberin Devamı

ACUN’UN NOT DEFTERİ

Bir: Güzel kadın ve güzel erkek ekranda her zaman iş yapar. İki: Bizim vatandaş fazla kafa yorması gereken işlerden hoşlanmaz.

Üç: Televizyonda şans, bilgiden de bilgedir!

Dört: Önemli olan ekrana ünlü çıkarmak değildir. Önemli olan çıkardığın ünlüye ne yaptırdığındır.

Beş: Nasıl bir program yaparsan yap sonunu mutlaka bir hayır işine bağla...Türk insanı hayırseverdir, hiçbirşey için seyretmese hayrına seyreder!

EN BEĞENDİĞİM GÜNERİ CİVAOĞLU YORUMLARI

- “Güneri Bey’in civası kalmamış.”

- “Güneri Civaoğlu olunmaz, Güneri Civaoğlu doğulur.”

- “Ben büyüyünce Güneri Civaoğlu olacağım.”

- “Güneri Civaoğlu tam “Ortamda genç kızlara ‘bende iş var’ demek isteyen yaşlılar” gibi dans etti... Böyle karizmatik gibi ama yavaş gibi de...”

- “Yeni dans idolüm Güneri Civaoğlu. Pist adamdan daha hareketli.”

- “Güneri Civaoğlu rüzgarda sallanan kavak ağacı taklidi yaptı.”

Dört: Önemli olan ekrana ünlü çıkarmak değildir. Önemli olan çıkardığın ünlüye ne yaptırdığındır.

Beş: Nasıl bir program yaparsan yap sonunu mutlaka bir hayır işine bağla...Türk insanı hayırseverdir, hiçbirşey için seyretmese hayrına seyreder!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder