Spor Dortmund yine kazanamadı

Dortmund yine kazanamadı

Paylaş
Dortmund yine kazanamadı

Bundesliga'da 22. hafta sonunda Kaiserslautern ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Borussia Dortmund 52 puanla liderliğini devam ettiriyor

Son iki haftada galibiyet alamayan lider Borussia Dortmund’un, en yakın rakibi Bayer Leverkusen ile olan puan farkı 10’a düştü.

Kaiserslautern-Borussia Dortmund karşılaşmasının ilk yarısı golsüz geçilirken, Borussia Dortmund 81. dakikada Sven Bender ile 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Neven Subotic’in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle Borussia Dortmund’un 10 kişi kaldığı maçta, Kaiserslautern 90. dakikada Jan Moravek’in attığı golle 1-1’lik eşitliği sağladı.

HAFTANIN PANAROMASI İÇİN TIKLAYIN

Karşılaşma 1-1 berabere tamamlanırken, bu maçta milli futbolcu Nuri Şahin 90 dakikada oyunda kaldı.

LEVERKUSEN FARKLI KAZANDI

Bayer Leverkusen, deplasmanda Eintracht Frankfurt’u 3-0 yendi. Bayer Leverkusen’in gollerini Simon Rolfes, Renato Augusto ve Hanno Balitsch atarken, Eintracht Frankfurt’ta Halil Altıntop ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

BAYERN'DEN 4 GOL

Bayern Münih, sahasında Hoffenheim’i Mario Gomez, Thomas Müller ve Arjen Robben (2) golleri ile 4-0 geçti. Bu karşılaşmada milli futbolcu Hamit Altıntop, 84. dakikada Robben’in yerine oyuna girdi.

Bayern Münih puanını 39’a yükselterek, 42 puanla ikinci sırada bulunan Bayer Leverkusen’in ardından üçüncü sırada yer alıyor.

TUNCAYLI WOLFSBURG PUAN ALAMADI

Tuncay Şanlı’nın takımı Wolfsburg sahasında Hamburg’a Mladen Petric’in attığı penaltı golü ile 1-0 yenildi.

Tuncay, bu karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Teknik direktör Steve McClaren’in görevine hafta arasında son veren ve yerine yardımcısı Pierre Littbarski’yi getiren Wolfsburg, bir hafta önce de Hannover’e aynı skorla yenildiği maçta Tuncay ilk kez yeşil-bayazlı formayı giymişti.

GOL KRALLIĞINA GOMEZ DAMGASI

Gol krallığı yarışında Bayern Münih’te oynayan Mario Gomez 17 golle ilk sırada yer alıyor. Gomez’i 15 golle Freibruglu Demba Papiss Cisse ve bu sezon 14 gol atan Eintracht Frankfurt’un oyuncusu Theofanis Gekas takip ediyor.

Haberin Devamı