Spor Dos Santos paniği

Dos Santos paniği

Paylaş
Dos Santos paniği

Galatasaray'ın bonservisini almak için harekete geçmediği Meksikalı Giovani Dos Santos'un Güney Afrika karşısındaki mükemmel futbolu Sarı-Kırmızılı yöneticiler arasında sıkıntı yarattı

Sarı-Kırmızılı yöneticiler arasında Giovani Dos Santos paniği yaşanmaya başladı... Galatasaraylı yöneticiler, performansını beğenmedikleri Meksikalı yıldızın sözleşmesini uzatmaktan vazgeçmişti. Ancak Dos Santos, Güney Afrika karşısında başarılı bir futbol ortaya koyunca yöneticileri endişe sardı. İdareciler, henüz 19 yaşında olan Dos Santos’un yıldızının parlaması halinde taraftarın kendilerinden hesap sormasından çekiniyor.

Haberin Devamı

Cim Bom’a gönül verenler bu oyuncunun mutlaka kadroda tutulmasını istiyor. Sarı- Kırmızılı taraftarlar Ribery, Stoch gibi genç, fakat dünya çapındaki yıldızların kaçırılmasının ardından Dos Santos’ta da aynı şeylerin yaşanmasından çekiniyor. Bu da Galatasaraylı yöneticiler arasında paniğe yol açıyor.

Cim Bomlu idareciler, “Taraftar tahrik ediliyor. Herhangi bir başarısız sonuç halinde her şey kötüye gider. Bu da bizim için iyi olmaz. Transferde dikkatli olmalı ve iyi oyuncuları kadroya katmalıyız” diye konuştu.

Çağrı DAVRAN