Spor Dos Santos resmen Aslan oldu

Dos Santos resmen Aslan oldu

Paylaş
Dos Santos resmen Aslan oldu

Galatasaray, Tottenham Hotspur'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Meksikalı futbolcu Giovani Dos Santos Ramirez ile sözleşme imzaladı

Dün akşam İstanbul’a gelen Dos Santos, bu sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçerek, öğleden sonra sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşmeye imza attı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda gerçekleştirilen imza törenine kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ’ın yanı sıra, sarı-kırmızı kulübün artık geleneksel hale getirdiği üzere, eski futbolculardan Reha Eken katıldı.

Gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği Meksikalı futbolcu, Reha Eken’in elinden aldığı 30 numaralı yeni forması ve Galatasaray bayrağını öperek medya mensuplarına poz verdi.

Dos Santos, basın toplantısında şunları söyledi: "Barcelona'da iyi bir performansım vardı. Çünkü alt yapısından yetiştiğim için, ataptasyon sorunum yoktu. Sonra İngiltere'de forma giydim. Alışmam zor oldu. Ama neden oynayamadığımı teknik direktörlere de sormak lazım.

"RİJKAARD'IN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM"

Şimdi Galatasaray'dayım ve başarılı olmak istiyorum. Öncelikle Rijkaard ve babamla kornuştu. Sonra menajerimle konuşup kulüple kontakt haline girdiler ve transferim oldu. Rijkaard'la çok iyi bir diyaloğumuz var.

Onun benden ne istediğini biliyorum. O da beni iyi tanıyor. Ayrıca transferimde emeği geçen yöneticilerimize de teşekkür etmek istiyorum. Normalde kanatlarda oynamaya alışığım. Teknik direktörümüzün vereceği bir karardır. Eğer forvette oynamamı isterse orada da oynarım. Öncelikle Bolivya maçına değinmek istiyorum.

TARAFTARDAN ETKİLENMİŞ

Aynı tarihte UEFA maçı olduğu için Avrupa'da oynayan Meksikalı oyuncuların tümü milli takıma gitmeyecektir. Ben de gitmeyi düşünmüyorum. Atletico Madrid'in kaliteli bir takım olduğunu biliyorum ve tanıyorum.

Çok zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. Dün taraftarların beni karşılamaları çok şaşırttı. İnanılmaz güzel bir olaydı. Beni çok motive etti. Bir an önce oynamak ve arkadaşlarımla tanışmak istiyorum. Galatasaray'a birşeyler vermek istiyorum"

Haberin Devamı