Spor Dos Santos yolcu

Dos Santos yolcu

Paylaş
Dos Santos yolcu

Galatasaray'da devre arası transferleri Lucas Neil haricinde hayal kırıklığı ile sonuçlandı

Lucas Neil’in transferi sonrasında kiralanan Jo Alves’ten sonra Meksikalı Giovanni Dos Santos da gözden çıkarıldı. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın ısrarı sonrasında devre arasında kiralanan ve kulübü Tottenham ile satın alma opsiyonu önceliği ile sözleşme imzalanan Dos Santos’un transferinden vazgeçildi.

"SANTOS HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"


Futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel’in günlerce uğraştıktan sonra kiralık olarak transferini gerçekleştirdiği Dos Santos, sarı kırmızılı forma ile gösterdiği performans ile büyük hayal kırıklığı yarattı.

Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın hemen her maçta forma şansı verdiği Meksikalı yıldız henüz resmi bir maçta gol atma becerisi gösteremezken, sadece Kasımpaşa maçında Keita’ya yaptığı asist ile istatistiklerde yer alabildi.

G.Saray’ın devre arasında Totttenham kulübünden kiraladığı Dos Santos’u bonservisiyle almak için opsiyon anlaşması yaptığı da biliniyor. Ancak bu anlaşmada Dos Santos’un bonservisinin 7 milyon pound (8 milyon 90 bin euro) gibi bir rakama ulaşması, sarı kırmızılıları bu transferden kesin olarak vazgeçirdiği öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde bu konuyu teknik direktör Frank Rijkaard ile de görüşüp, Dos Santos’u kendisiyle aynı tarihte kiralanan Jo Alves ile birlikte kulüplerine teşekkür edilerek geri yollanacağı öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI / İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı