Gündem Dövdükleri yetmedi bir de burnunu kestiler

Dövdükleri yetmedi bir de burnunu kestiler

Paylaş
Dövdükleri yetmedi bir de burnunu kestiler

40 yaşındaki 6 çocuk annesi kadın, eşi ve kayınbiraderi tarafından tekme tokat dövüldü

Kars'ta 6 çocuk annesi 40 yaşındaki Y.A'nın burnu, eşi ve kayınbiraderi tarafından kesildi. Burnu kesilen A. babasının evine sığınırken, şiddet uygulayanlardan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

700 nüfuslu Çığırgan Köyü'nde oturan ve birbirleriyle akraba olan Y.A ve eşi 43 yaşındaki M.A arasında dün öğle saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmaya kocanın ağabeyi 45 yaşındaki R.A da katıldı. İddiaya göre, Y.A, tekme- tokat dövüldü. İki kardeş Y.A'nın burnunu bıçakla kesti. Kanlar içinde evinden çıkan Y.A, aynı köydeki babası 65 yaşındaki Mihrali Şut'un evine, daha sonra Kümbetli Köyü'ndeki Jandarma Karakolu'na gitti. Eşi ve kayın biraderinden şikayetçi olan Y.A , jandarma tarafından Kars Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil Servis'te tomografisi çekilen ve tedavisi yapılan kadın, burnunun kesildiğini, yüzü ve kolunda bıçak izleri bulunduğunu, gözünün morardığını söyledi.

'JANDARMA DA DÖVDÜ' İDDİASI

Haberin Devamı

Hastanede tedavi altına alınan Y.A, yolda gelirken Jandarma Uzman Çavuş K.T.'nin araçta kendisine yumruk attığını ve şikayetçi olmaması konusunda tehdit ettiğini de iddia etti. Acil Servis koridorlarında da jandarmanın tepki gösterdiği kadın, "Eşim ve kayınbiraderim tarafından şiddet gördüğüm yetmiyormuş gibi jandarmadan da dayak yedim. Jandarma beni yumrukladı ve tehdit etti. Şikayetçi olmamı istemiyorlar. Ben de eşim, kayın biraderim ve jandarmadan şikayetçi oldum. Köyde can güvenliğim yok" diye konuştu.

Mukadder YARDIMCIEL/ KARS, (DHA)