Gündem Döviz bürosunda soygun dehşeti

Döviz bürosunda soygun dehşeti

Paylaş
Döviz bürosunda soygun dehşeti

İstanbul'da döviz bürosunu soymaya çalışan silahlı kişi, güvenlik görevlisini yaraladı; kaçarken yakalandı

Bayrampaşa'da kar maskeli ve silahlı bir kişi, döviz bürosunu soymak isterken yakalandı. Müdahale eden güvenlik görevlisi soyguncunun silahından çıkan kurşunla elinden yaralandı. Döviz bürosundaki dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

MASKELİ VE SİLAHLI

Tuna Caddesi'ndeki döviz bürosuna saat 09.00 sıralarında gelen kar maskeli bir kişi, silahını çalışanlardan birinin kafasına dayayarak, "Bu bir soygundur" diye bağırdı. Paraları isteyen soyguncuya bu sırada silahı başına dayadığı güvenlik görevlisi Kadir Aytemiz (24) müdahale etti. Müdahale sırasında 3 el ateş eden soyguncu, güvenlik görevlisini yaralayarak kaçtı.

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"BORCUM VARDI"

Elinden yaralanan Kadir Aytemiz hemen olay yerine çağrılan 112 Hızır Acil ambulansı ile Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından kısa sürede taburcu edilen Aytemiz ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Bu sırada yaya olarak olay yerinden kaçmak isteyen şüpheli yaklaşık 150 metre ileride Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Motorize Polis Timleri (Yunuslar) tarafından yakalandı.

Soyguncu sorgusu yapılmak üzere Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Sabıkası bulunmayan 32 yaşındaki şüpheli Hüseyin S.'nin ifadesinde, soygunu borçları kapatmak için gerçekleştirmek istediğini söylediği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2706","2706","201009","2706-2.jpg");