Magazin Dövmesini sildirip Umre'ye giden Vildan Atasever şimdi de Necip Fazıl okuyor

Dövmesini sildirip Umre'ye giden Vildan Atasever şimdi de Necip Fazıl okuyor

Paylaş
Dövmesini sildirip Umre'ye giden Vildan Atasever şimdi de Necip Fazıl okuyor

Oyuncu Vildan Atasever de kutsal toprakları ziyaret edenler kervanına katılmıştı. Önce dövmesini sildirip sonra Umre'ye gidip dönen Vildan Atasever önceki gün elinde Necip Fazıl Kısakürek’in 'Çöle İnen Nur' kitabıyla görüntülendi

Umre sonrası Uçankuş'a konuşan oyuncu Vildan Atasever ziyaretin çok anlamlı geçtiğini söyleyerek "Büyük bir okyanustu, ben size ancak bunun bir damlasını anlatabilirim" dedi.

ŞİMDİ DE NECİP FAZIL OKUYOR

Vildan Atasever'in Necip Fazıl Kısakürek’in 'Çöle İnen Nur' kitabını okuduğu da dikkatlerden kaçmadı.



İlk önce dövmesini sildiren daha sonra da Umre'ye giden güzel oyuncu, manevi yönünü güçlendirmeye ağırlık verdiğini de sözlerine ekledi.



OYNADIĞI DİZİ TUTMAMIŞTI

2015 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Yazın Öyküsü' dizisinde rol alan güzel oyuncu, 13 bölümde ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI SİLDİRMİŞTİ

35 yaşındaki oyuncu, son olarak 2000 yılında çekilen ve daha sonra pişman olduğu cesur fotoğraflarını internetten sildirmek için 25 bin TL harcadığı yönündeki haberlerle gündeme gelmişti.


Vildan Atasever Umre ziyaretinden fotoğraflar paylaşmıştı.

ESTETİK YAPTIRDIĞINI KABUL ETMEMİŞTİ

İsmail Hacıoğlu ile evliliğinin sona ermesinin ardından ortadan kaybolan Vildan Atasever, estetik yaptırdığı iddialarıyla da adından söz ettirmişti. Vildan Atasever'in kaşlarını dolgunlaştırıp dudaklarını kalınlaştırdığı söylenmişti. Estetik haberlerine karşı Vildan Atasever ise "Estetiğim yok. Bakın kaşlarıma, dudağıma, sizce var mı?” diyerek cevap vermişti.


Maneviyata yönelen ünlüler

Haberin Devamı