Dr. Haydar Dümen Dozu aşmazsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Dozu aşmazsanız...

Haberin Devamı

Cinselliği yaşamak herkesin hakkı ama aşırıya kaçmamak koşuluyla... Kadın ya da erkek fark etmiyor, sınırları zorlamamak çok önemli. İlişkinin tadını çıkarır, dozu aşmazsanız yatak odanız renklenir, birbirinizi özlersiniz. Birbirinizi sevin ve fantezileri kullanın ama kararında bırakın.

BÖYLE SORU YOK!

Kuşa uçmayı öğretemedim

18 yaşındayım, kuşuma uçmayı öğretemedim. Ne yapsam da bir türlü kanatlanmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Tabii ki uçmayacak babası. Onun daha kemikleri bile gelişmedi. Denemeleri zaten evde yalnızken yapıyordur. Ailenin sizi rahatsız etmesini, ikide bir odanıza gelip bir şey aramalarını istemiyor. En sevdiği ortam, yatağa uzandığı an. Durmadan kanat çırpması seni harekete geçiriyor, o da kısa devre uçuşunu gerçekleştiriyor. Daha ne istiyorsun?

Yoksa sen durmadan karşı cinse hamle yapıyor, kızlara diller döküyor, hayat kadınlarıyla deneme mi yapıyorsun da uçmuyor? Öyleyse sakın “He” deme, beni de sinirlendirme. Çünkü okurum demek manevi çocuğum demektir. Bir de ben olmasam milyonları bulan bizim takımın oyuncularını kim eğitecekti? El ele verelim, birbirimizi dinleyelim.

Her an patlayacak volkan gibiyim

19 yaşındayım, sekse düşkünüm. Bu sekse düşkünlüğümü nasıl giderebiliriz? Her an patlayacak bir volkan gibiyim.

CEVAP

Değerli okurum, derslerinde, ailene sevginde, doğruluk ve dürüstlük ilkelerinde patlasaydın... Yakıcı olmayan okşayıcı lavlar da çiçek bahçelerine can verseydi... Besleyici külleri anılarını silinmez izlerle süslese ve seni tarihe yazsaydı...

29 yaşına geldiğinde elinde çift diploma, işini kurmuş biri olarak sen de ona sabrının hakkını evlenirken verseydin.

Ve bu da hem en güzel hem de kimlik olarak soylu bir kız olsaydı, yeme de yanında yat olurdu. Bu hikayeyi uzatmayalım ‘Binbir Gece Masalları’na döner. Sen öteki gençler gibi ya orta yolda yürüyecek, doğru yolu bulacak ya da organa uyup ip cambazlığı yapmaya mecbur kalacaksın, benden bu kadar.

Benim tabanca tutukluk yaptı

60 yaşındayım, bekarım. Bir hanım arkadaşımla birlikte olacaktım ama tabanca tutukluk yaptı. Mahçup oldum, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, insan beyni geliştikçe aşağıdakinin beyni de ona uyar. Eğer uymazsa dünyanın düzeni bozulur. Koca adamlar eve, dama girmezler, akıllları hep bu konuya takılırdı. Oysa kimlik geliştikçe kişi seçici olur. Yemek sofrasında bile böyledir. Alışkanlıklar aslında kimliğin belirleyicisidir.

Yabancı bir ortamda ilk ilişki kuracağın hanım arkadaşın için zaten bu düşünce kafanda pusu kurmuş bekliyordu. Hamleni yaptın, kılıcı kınından çıkaramadın!!! Ya da tabancada kusur yoktu ama tutukluk yaptı. Şimdilik sorun yok. Aynı kadınla birkaç kez deneme fırsatın olursa durumun düzelecektir. Yine de zorluk çekersen eczacı hapını hazırlamış, seni bekliyor. Benden bir selam söylemen yetiyor.

Nasıl uzatırım?

17 yaşındayım. 1.78 boyunda ve 87 kiloyum. Penisim 10 santim. Penisimin boyunu uzatmak için ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. Biraz kilo ver. O dertlerin sürerse evlendiğinde eşine sor. O da “Evet” derse 1-2 santim uzatılır. Ama onun da hiçbir yararı olmaz. Çünkü 10 santim penis yeterli ve normal sınırdadır.

Ereksiyon olmadı

23 yaşındayım. Bir kadınla birlikte olacaktım. İlişki sırasında penisimin yeterli oranda sertleşmedi. 2 defadır böyle oluyor. Ne yapmalıyım? Sorun büyük mü?

CEVAP

Değerli okurum, bütün gençlerin yaşadığı olay. Heyecan ve korku ereksiyonu söndürür. Doğaldır. Hiçbir tedaviye ihtiyacın yok. Alışınca kendiliğinden düzelecek.

İlk geceden korkuyorum

18 yaşında kızım. İlk geceden çok korkuyorum. Bu korkumu nasıl yenebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, bilgilenecek, öğrenecek sonra alışacaksın. Arkanda doğanın sonsuz gücü var. O sana yardımcı olacak. Çocuğun da olacak, her şey yoluna girecek. Ama burada en önemli engel yaşın. Biraz olgunlaş. Evlilik ve sorumluluklarını psikolojik olarak göğüslemeye hazırlı ol.

Kanama olmadı

Sevgilimle ilk kez ilişkiye girdiğimde kanama olmadı. 3-4 hafta sonra adet gördüm. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmadı. Çünkü esnekti.

Arada hap kullanıyorum

40 yaşındayım. 3-4 ayda bir sertleşmeye yardımcı o haplardan kullanıyorum. Sizce sakıncası olur mu? Kullanmam doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, zararı yok ama ‘Onsuz olmuyor’ gibi olumsuz koşullanmaya girme.

Orgazmı yaşayamıyorum

26 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla düzenli bir ilişkimiz var. Sevişirken zevk alıyor ama orgazm olamıyorum. Mastürbasyon yaptığım zamanlarda daha çok zevk alırdım. Sebebi bu olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, klitoris orgazma alışmışsın. Şimdilik böyle idare edeceksin. Evlendiğinde sorunlar yaşarsan duruma bakarız.

Zarı bozmaya yeter mi?

Penisim 14 santim. Sizce kızlık zarını bozmaya yeter mi? RUMUZ: KORKULU RÜYADAN UYANAN

CEVAP

Değerli okurum, vajinadan içeri 2-3 santim girildiğinde kızlık zarı esnek değilse bozulur. Yani zar vajinanın diplerinde değildir. Ayrıca niye dibinde olsun ki sen odanın girişinde en son noktasında bir kapı gördün mü? Kapı her zaman giriştedir. Bari bunu bilin.

Kan gelmedi ama...

21 yaşında kızım. Bir gece 5-6 kez mastürbasyon yaptım. Acaba kızlığım bozulmuş mudur? Kan gelmedi ama korkuyorum. Bunu nişanlıma nasıl anlatırım?

CEVAP

Sevgili okurum, yüzeysel mastürbasyonlarla zar bozulmaz. Sen kendini kurban gibi hazırlıyorsun. İyisin, hoşsun ama aynı frekansları nişanlın senin gibi hissediyor mu acaba? Peki ya kızlık zarın esnekse!.

Eğriliği sorun yaratır mı?

18 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Penisimde eğrilik var, düzeltilir mi? Kaç yaşında bu operasyon yapılabilir? Kafamı takıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, hiç kafana takacak bir sorun yok. Bütün kuşkuların yersiz. Evlenmeden önce bir operasyon düşünülmesi için (şimdi değil) penisinin cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olması gerekir. Sözüne ettiğin eğrilik fizyolojik ve doğal yapısı gereğidir. Sana zararı olmaz.

Cinsel olarak isteksiz miyim?

19 yaşında kızım. 2-3 haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon yapmamam isteksizlik mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, oburlar günde 20 kere yemek yer. Bazıları günde 2 kere yemekle hayatını devam ettirir. Sen hangisine hevesleniyorsun? Normal kalmak mı, seks obezi olmak mı? Kararını ver, bana bildir. Ona göre seni bilgilendireyim.

Ona karşı koyamıyorum

20 yaşında kızım ve 2 yıldır erkek arkadaşım var. Onunla öpüşmeye başladığımızda cinsel olarak karşı koyamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, güzel kızım, bildiğin yolda devam ama söylediklerin bir adım öteye geçerse korkuların gerçekleşebilir.

Ya mutlu edemezsem?

19 yaşındayım. Penisim 10 santim. Kız arkadaşımı tatmin edemem diye korkuyorum. Boyutu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, edersin çocuğum. Önce cinsellikle ilgili kitap oku, bilgi edin. Ardından kız arkadaşının ruhunu fethet. Sonra hepsi arkadan gelir.

GÜNÜN SÖZÜ

Şiir aşkın dilidir, ya şiir gibi konuşun ya da 5-10 şiiri ezbere bilin. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder