Spor 'Drogba gündemimizde yok'

'Drogba gündemimizde yok'

Paylaş
'Drogba gündemimizde yok'

Topbaşı yapan Galatasaray'da kritik bir zirve de gerçekleşti. Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Ali Dürüst transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı

Galatasaray hareketli bir günü geride bıraktı. Yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştiren, Gökhan Zan ile sözleşme yenileyen sarı-kırmızılılarda önemli bir toplantı da gerçekleştirildi. Zirveye teknik direktör Fatih Terim'in yanısıra başkan Ünal Aysal, ikinci başkan Ali Dürüst, yöneticiler Abdürrahim Albayrak ve Celal Gürcan ile sportif direktör Bülent Tulun katıldı

Haberin Devamı

Toplantı sonunda kameraların karşısına geçen ikinci başkan gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Dürüst, görevinden alınacağı yönünde haberler çıkan Bülent Tulun'un durumuna açıklık getirdi.

Dürüst, "Bülent Tulun, kulübümüzde çalışan bir profesyonel. Geçmişte kulübümüze faydaları olmuştur, yine faydası olacaktır. Sezon açılmıştır, artık hepimiz Seyrantepe'ye çalışıyoruz. Ben daha sık gelerek koordinasyonu sağlamaya çalışacağım. Florya, teknik kadromuzunu bulunduğu bir yerdir. Bülent Tulun özellikle dış ilişkiler konusunda bize yardımcı olacaktır. Bu konuda hiçbir problem yok” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Ali Dürüst, Reyes ve Forlan ile görüşmelerin devam ettiğini, ancak Drogba'nın gündemlerinde yer almadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Dürüst, "Kulüpleriyle mukavelesi bulunan oyuncular için önce kulüpleriyle anlaşmak lazım, biz bunun için Atletico Madrid ile görüştük. Ujfalusi'yi kadromuza kattık, Forlan ve Reyes için de görüşmelerimiz devam ediyor, ama bu oyuncular olmazsa olmazımız değil” diye konuştu.

"Drogba alternatiflerimiz arasında yok" diyen Dürüst, tansfer dönemi Eylül ayına kadar sürüyor. Dünyaca ünlü hocamız yeniden bizlerle birlikte, transferde önemli işlere imza attık. Acelemiz var, telaşımız yok. Kaleci ve diğer transferleri yapacağız, kimse merak etmesin” dedi.

Fatih Terim'in henüz imza atmaması yönünde yapılan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade eden Ali Dürüst, tecrübeli teknik adamla aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını vurguladı.

Dürüst, "Fatih Terim'in imza atmadığını siz söylüyorsunuz, imzasını atmıştır. Öyle bir problem yok. Önümüzdeki hafta Fatih hocamız basın toplantısı düzenleyip merak edilen soruları cevaplayacaktır” şeklinde konuştu.

Arda konusuna da değinen Ali Dürüst, ''Arda bizim sözleşmeli futbolcumuzdur. Fatih Terim kendisiyle görüştü. Sezon açıldı, kendisiyle ilgili bir şey yok. Arda'nın kalması önemli. Kendisinin tercihi esastır. Ancak şu anda mukaveleli futbolcumuzdur'' diye konuştu.

Ali Dürüst, takımdan ayrılacak oyuncular konusunda da bu haftaiçinde bazı gelişmelerin yaşanacağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı