Spor Drogba için AC Milan devrede

Drogba için AC Milan devrede

Paylaş
Drogba için AC Milan devrede

İtalyan basını, Galatasaray'ın transferdeki en büyük hedefi olan Didier Drogba için Serie A şampiyonu Milan'ın devreye girdiğini iddia etti

Corriere dello Sport gazetesi, Chelsea'nin Fildişili golcüsü Didier Drogba'ya talip olan kulüplere Milan'ın da katıldığını yazdı.

Gazete, Chelsea ile bir yıllık sözleşmesi kalan Drogba'yı Milan teknik direktörü Massimiliano Allegri'nın istediğini belirtti. Allegri'nin, Zlatan Ibrahimovic'in yanına Drogba'yı da ekleyerek Serie A'da şampiyonluk unvanını korumayı ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedeflediği ifade ediliyor.

Drogba'nın Milan'a gelmesi halinde Antonio Cassano'nun kırmızı-siyahlı kulüpten ayrılması gündeme gelecek. Galatasaray'ın transferdeki bir numaralı hedefi olan Drogba için adı geçen bir diğer kulüp ise, Serie A'daki beş yıllık şampiyonluk hegemonyası ezeli rakibi Milan tarafından kırılan Inter.

Drogba'nın yakın arkadaşı olan Inter'in Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun bu transferin yapılması için kulüp başkanı Massimo Moratti'ye tavsiyede bulunduğu belirtiliyor.

İngiliz basını, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in 10 milyon euro gibi bir bonservis bedeli karşılığında Drogba'yı satabileceği görüşünde.

Haberin Devamı