Spor Drogba itiraf etti

Drogba itiraf etti

Paylaş
Drogba itiraf etti

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'indeki rakipleri Kopenhag'ı hafife aldıklarını itiraf etti

Karşılaşma sonrasında Danirmarka basınına konuşan 35 yaşındaki oyuncu, “Kopenhag’ın intikam duygusuyla oyuna asılacağını biliyorduk. Ancak maça yeterince iyi hazırlanmadık. Sanırım Kopenhag’ı biraz hafife aldık” diyerek önemli bir itirafta bulunmuş oldu.

Fildişi Sahilli yıldız, "Sarı-kırmızılı oyuncu, “Üzücü bir sonuç oldu. Çok şansımız vardı ve gol atma konusunda şansız olduğumuzu düşünüyorum. Fakat Kopenhag iyi oynadı. Galibiyeti istediler ve erken bir gol atarak maçın sonuna kadar skoru korumayı başardılar. İki şans buldular birini gol yaptılar. Bizim maça odaklanmamız iyi değildi. Kopenhag’ın ilk maçtan çok farklı oynayacağını bilmeliydik. Böyle maçlara çok daha iyi hazırlanmamız lazım” derken, gruptaki şanlarına ilişkin olarak da, “İspanya’dan puanla dönmek istiyoruz. Ardından Juventus’u yenerek gruptan çıkmaya çalışacağız. Real’e 6-1 yenildiğimiz maçtan sonra herkes Galatasaray’ın turnuva dışında kaldığını düşünüyordu ama iddiamızı sürdürüyoruz. Grupta her şey kendi elimizde” dedi.

DIDIER DROGBA'NIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı