Spor Drogba kariyerine devam edecek

Drogba kariyerine devam edecek

Paylaş
Drogba kariyerine devam edecek

Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra sezon başında Chelsea'ye geri dönen Didier Drogba, kariyerine devam etme kararı aldı

37 yaşındaki efsane isim kararını kesin olarak verdiğini söylerken, "Kararımı verdim. Bu sezon son sezonum olmayacak" ifadelerini kullandı.

Didier Drogba, sürekli oynamamasına rağmen elinden geleni yaptığını da söyleyerek, "Sürekli oynamamak zor ama bu da oyunun bir parçası. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Şu an için sadece oynayacağımız maçlara bakıyoruz. Çok yakın olduğumuz kupaya uzanmak istiyoruz. Şimdi konstanstre olma zamanı" yorumunda bulundu.

Konuyla ilgili yorum yapan menajer Jose Mourinho, "Önemli olan o burada ve kariyerini Chelsea'de bitirecek. Kariyerini bitirdiğinde de burada kalıp başka şeyler yapacak. Bizim için fantastik bir kişilik. Ne zaman ihtiyacımız olsa görevini fazlasıyla yapıyor. Oldukça güvenli, oldukça sakin ve kontrollü" sözlerini kullandı.

Bu sezon 10'u ilk 11 olmak üzere 35 maçta Chelsea forması giyen Didier Drogba, 6 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

Haberin Devamı