Yaşam Dudaklarınız kışa hazır mı?

Dudaklarınız kışa hazır mı?

Paylaş
Dudaklarınız kışa hazır mı?

Soğuk kış aylarının habercisi kasım ayı ile beraber dudaklarımızı özel kış bakımına sokuyoruz!

Kuru soğukların yüzümüzdeki en ince deriye sahip dudaklarımızı, kuruluk ve çatlamalara karşı savunmasız bir hedef haline getirmesine izin vermiyoruz!

Haberin Devamı

Blistex'in kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen favori ürünü Blistex MedPlus – Kuruyan Ve Çatlayan Dudaklara Yoğun Bakım, yeni stick formatı ve SPF 15 korumalı yeni formülüyle hasar görmüş, nem dengesini kaybetmiş dudaklarınıza anında nem ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı oluyor.

İçeriğindeki Eucalyptus, Menthol ve Campor ile dudak yüzeyini nemlendirici ve koruyucu bir bariyer ile kaplarken etkili bir rahatlama ve uzun süreli bir ferahlık sağlamayı destekliyor.

Neden kış aylarında dudaklarıma özel bakım yapmam gerekiyor?

Dudağımızın dış yüzeyindeki derisi çok ince olduğu için nem çok çabuk buharlaşır ve dudakların kolayca kurumasına sebep olur. Kış aylarında ise dudakları korumak çok daha zordur.

Haberin Devamı

Özellikle kış aylarında artan nezle ve grip gibi hastalıklarda burun tıkalı olduğu için ağızdan nefes alırız. Bu da dudakların iyice kurumasına neden olur. Etkili bir bakım ve düzenli bir koruma yapılmazsa dudaklar kısa zamanda kurur, çatlar ve rahatsızlık hissi verecek şekilde gerilir. Bu yüzden kışın da dudak bakımını düzenli olarak yapmak gerekir.

Basın bülteni