Dr. Haydar Dümen Düğümü el ele çözün
HABERİ PAYLAŞ

Düğümü el ele çözün

Haberin Devamı

Cinsellik birbirini seven kadın ve erkeğin paylaştığı en güzel duygulardan. Tabii bazen sorunlar çıkabiliyor, kadın cinsellikle geç tanıştığı için orgazm olmakta zorlanıyor. Beyler, bu düğümü çözmek için harekete geçmelisiniz. Kadınınıza romantik ortamlar hazırlayın, fantezilerini devreye sokun ki mutluluğu bulmaya çalışırken zorlanmayın

GÜNÜN SORULARI


Sigara içince sertleşme oluyor

20 yaşındayım. Şimdiye kadar toplasanız 6-7 kez sigara içtim. Ne zaman sigara içsem her seferinde penisim istem dışı sertleşiyor. Nedeni ne olabilir?

CEVAP
Değerli okurum, hangi sigara? Ne marka? Nasıl bir afrodizyak o öyle? Hapların fiyatı nerede, bir tek sigaranın nerede? Tıbbı, bilimi ve bileni de darmaduman etti!!! Ben sigaraya karşıyım. Sigaranın bedenin tüm organlarına ve cinselliğe zararı olduğu kesin. İçmeyenin, içenin ağzı kokusundan boğulur gibi olması da ayrıca bir sorun. Bak ne yaptı bize o katran ve zift kaynağı? İnşallah cayır cayır yanarak, izmaritleri ayaklar altında kalarak parçalansın. İyice düşman oldum ona. Gelelim sendeki bu ters tepkiye: Nikotinin zehir olduğunu da biliyoruz. Bazı zehirler düşük dozda alındığında ilaç gibi etki yapar, bunu da biliyoruz. Böyle yorumlarsak alışkanlık dönemlerinde gençler, gizli kaçamak özellikle tuvaletlerde sigaraları içince, başka bir eylem için kendilerine gizli kapaklı bir yer aramıyorlar. Senin kişisel durumuna göre benim yorumum: Olsa olsa sigaranın dumanına takılıyor, oradaki desenler üzerinden hayal kuruyorsundur. Kim bilir kıvrılarak yükselen dumanı da belki dans eden bir dilber gibi görüyorsundur. Bu çağrışım aşağıya bilinçaltı bir mesaj gönderince gençlik mağduru aptal organ da kendini uçurtma sanıp havalanıyordur.



9 aydır kızı öpemedim bile...

20 yaşındayım, sevgilim 2 yaş küçük. İlişkimizin 9’uncu ayında olmamıza rağmen kıza ne dokunabildim ne de öpebildim. Onu çok arzuluyorum ama hâlâ siftah yok. Bana yol gösterir misiniz, kafayı yiyeceğim.



CEVAP
Değerli okurum, yukarı katta kızdım, aşağı kata, senin dairene indim, başladım gülmeye. Sana gülüyorum, aslında acınacak bir durumdasın. Sen ki neler düşünüyordun. Her buluşmanda “Bugün mutlaka” dediğine eminim. Oysa kız katı. Acaba seni köşeye sıkıştırıp bazı vaatlerde bulunmanı mı bekliyor? Dudaklarından onun istedikleri dökülse emimin seni değil, sevincinden dudaklarını ödüllendirmek için yumulurdu. Eğer sen “Başkasına bakmayacağım, senin için ölüp bitiyorum” dersen dudakların mest payını hep alacak. Ancak “1 yıla kadar evlenirim” sözcüğü ağzından çıkıverirse inan ki kızın öpüşünün şiddetinden dudakların nakavt olmuş boksörünki gibi kanayacak. Ama bir öpüş için de bu sözler söylenmez ki!!! Düşünüyorum, çözüm bulamıyorum, yukarısı bıyık, aşağısı sakal. Sen de haklısın, kız da haklı. Bu yorumda Nasrettin Hoca da haklı. Hoca, davalıya da davacıya da “Haklısın” demiş. Bunu duyan biri “Hocam, nasıl oluyor bu iş?” diye sorunca, ona “Sen de haklısın” diye cevap vermiş. Bizde de bazen böyle oluyor. İlk işim, Hocanın kavuğu gibi bir kavuk alıp başıma takmak. Uyacağına inanıyorum. Çünkü ben zaten burada onun gibi hocalık yapıyorum. İster istemez havanda su dövüyorum ama hakkımı yemeyin, sizleri de güldürüyorum.

Eşimle ilişkiye giremiyoruz

2 yıllık evliyim. Eşimle kaçarak evlendik. Evlendiğimizden beri ilişkiye giremiyoruz. Karımda bir korku var. Çok istekli ama olmuyor. Ne olur bize yardım edin.



CEVAP
Değerli okurum, Türkiye’nin kara bulutlarından biri geldi üzerinize çöreklendi. Eşinin sorunu VAJİNİSMUS. 10 yıldır bu konuyu tek seansta defalarca çözdüğümü duyurdum.

İlk ilişkiden korkuyoruz

21 yaşında iki genciz. İkimiz de hiç ilişkiye girmedik. İlişkiden korkuyoruz. Sabah-akşam mastürbasyon yapıyoruz. Bize ne tavsiye edersiniz?

CEVAP
Değerli okurum, korku kaçtıkça büyür. O zaman daha çok kaçarsınız. Bu bir kısır döngü oluşturur. Tam cinsel birleşme yaşındasınız. Geneleve dilim varmıyor. Dışarısı ise pek çok koşula bağlı. Buna karşın devran dönüyor, kervan yürüyor. Herkesin yeteneği, dünya görüşü kendine. Dışarıdan direktifle bu işler olmaz.

Kadınlar nasıl orgazm oluyor?

18 yaşında kızım. Bu yıl mastürbasyon yapmaya başladım. Orgazm kadınlarda nasıl oluyor bilemiyorum. Elime gelen sıvı boşaldığımı mı gösteriyor?



CEVAP
Sevgili okurum, aşağı çukura dalma. Boşalma kadından bir şeyin gelmesi demek değildir. Vajina nemlenebilir. İkisi birbirinden farklıdır. Orgazm bir bardak suyu ya da limonatayı sıcak günde içince “Oh be” demek gibi bir duygudur.

Cinsel organım yamuk

19 yaşındayım. Cinsel organım aşağı doğru yamuk. Acaba zararı olabilir mi?

CEVAP
Değerli okurum, zararı olmaz. Ama ilişkinin kız arkadaşına ne kadar zarar vereceğini bir ölçsen, düşünsen sonra karar versen diyorum. O düşüncelerin içinde eğrilik devede kulak kalır. Asıl önemlisi kızın hayatı, ailesi ve senin sorumluluğun, delikanlılığın.

Ereksiyon olamıyorum


36 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Bugüne kadar ilişkiye giremedik. Ereksiyon sorunu yaşıyorum. Bu durum psikolojimi bozuyor.



CEVAP Değerli okurum, sorun seni ne kadar ilgilendiriyorsa aynı oranda eşinle de ilgili uyumsuzluklar söz konusu olabilir. Ama kesin olarak çözülecek bir sorundur.

Küçültülür mü?

17 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim olduğundan utanıyorum. Küçültülür mü?

CEVAP Sevgili okurum, küçültmenin yolu yok. Utandığın şeyi yapma. Kendini yapılarını iyi kullan. Başkalarına da zarar verme.

Geç orgazm oluyorum

22 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Ben çok geç orgazm oluyorum. Bu durum eşimi zorluyor. Acaba ne yapabiliriz?



CEVAP
Sevgili okurum, kadınlarda boşalma sorunu çok yaygın. Çözümü de zor. Sanırım fantezilerin devreye girmesi gerekiyor. Olayı tek boyuttan çıkarıp romantik, duygusal ortamlarda yaşayın. Sen kendini frenlemeden “Yine mi geç boşalacağım” demeden deneyin.

Birlikte olduk ama...

17 yaşındayım. Bir kız arkadaşım vardı. Hep ilişkiye girmek istiyordu. Bir gün “Tamam” dedim, dayanamadım. Kızdan kan geldi. Yapacak bir şey var mı?

CEVAP
Kızlık zarı gitmiş. Bu bağlamda ne yapılacaksa yapılacak. Olayı kabullenecek, sineye çekeceksin. Sanıyorum kız seni bu amaç için kullanmış. Bu işten en az zararla kurtulursan ona dua et. Şimdilik beklemede kal. Her ikinizin de yaşı küçük. Bir daha bunu denemeyin, çok riskli.

Uyuyamıyorum

18 yaşındayım. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Yatmadan önce yapmazsam uyuyamıyorum. Ne önerirsiniz?



CEVAP Değerli okurum, günde 5 mastürbasyon delikanlılığın üzerine bir parça tuz biber eker. Sonuçtan ne sen memnun kalırsın ne de gelecekteki eşin. Dikkat et! Düzeni bozma. Orta yoldan ayrılma.

Hâlâ bakire miyim?

Erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Ama kızlığımın bozulmasından korktuğum için yarım oluyor. Kızlığım hâlâ bozulmadı. Çünkü ilişki sırasında vajinamın iç kısmı çok acıyor. Bu sancı kasıklarımı bile etkiliyor. Sizce ben hâlâ kız mıyım?

CEVAP
Değerli okurum, esnek kızlık zarı orada duruyor. Ona baktığımızda kızsın. Ama cinsel birleşmeler yaptığın için kadınsın. Karındaki kasıklara vuran ağrı, erkeğin penis boyuyla ilgili de olabilir. Bunlara alışacaksın. Vajinanın penisle uyumu sağlanacak. Ama hâlâ ağrı, acı çekersen bunun da çaresine bakılacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin tutsaklığı uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Halinden şikayet etmez. H.D.

8

Sıradaki haber yükleniyor...
holder