Aşk - İlişkiler Düğün.com, iyisahne.com’u satın aldı.

Düğün.com, iyisahne.com’u satın aldı.

Paylaş
Düğün.com, iyisahne.com’u satın aldı.

Türkiye’de her yıl evlenen 600 bin çiftin 300 bininin kullandığı düğün.com, düğünler başta olmak üzere tüm organizasyonlarda, etkinlik planlayan birey ya da kurumları müzisyen, müzik grubu ya da orkestralar ile buluşturan topluluk temelli pazar yeri iyisahne.com’u satın aldı

Kullanıcıların düğün sürecinin her aşamasıyla ilgili hizmet ve ürün taleplerine yanıt veren Düğün.com, düğün ve etkinlik düzenleyenlerin müzik ve sanatla ile ilgili her tür talebini başarıyla karşılayan iyisahne.com’u bünyesine kattı. Düğün.com CEO’su Emek Kırbıyık, bu stratejik satın almada, iyisahne.com platformunda sunulan içeriğin yüksek kalitesinin yanı sıra kullanılan teknolojilerin ve iyisahne ekibinin enerjisinin başrolü oynadığını belirtti.

GBA (Galata Business Angels), EGİAD Melekleri, BIC Angels, İSA ve BİST Özel Pazar’ın (Borsa İstanbul) yatırımları ile 1000’e yakın profilde kayıtlı yaklaşık 5000 müzisyenden oluşan Türkiye’nin en büyük online sanatçı topluluğunu kurmayı başaran iyisahne.com, yayına girdiği Nisan 2015 sonundan beri düğün orkestrasından ikili-üçlü oluşumlara, DJ’lerden caz gruplarına, bandolardan tek kişilik orkestralara ve sokak müziyenlerine kadar çok çeşitli alanlardaki sanatçıların sundukları hizmetlerin rezerve edilmelerini sağlıyor.


GÖZ KAMAŞTIRAN SİNERJİ


Emek Kırbıyık, düğün.com ile iyisahne.com’un aynı çatı altında buluşmasıyla ortaya çıkacak olan sinerjinin, bu siteler aracılığıyla hizmet ve ürünlerini pazarlayanlar ile platformların kullanıcıları için benzersiz bir buluşma yeri oluşturduğunu söyledi.

iyisahne.com’un CEO’su Sinan Zabunoğlu ile iyisahne’nin kuruluşundan beri iletişimde olduklarını kaydeden Kırbıyık, “Yıllık 300 bin Düğün.com kullanıcısının iyisahne.com’un uygun içeriği ile buluşması her iki tarafı da heyecanlandırıyordu. Uygun koşulların oluşması ve tarafların el sıkışmasıyla bu satın almanın gerçekleşmesinden çok memnunuz. Böylece düğün.com kullanıcıları düğünlerini daha da güzelleştirecek hizmeti en doğru adresten alabilecekken, iyisahne.com sanatçıları daha geniş kitlelere seslerini duyurabilecekler” dedi.


"GÜÇBİRLİĞİ EN ÇOK SANATÇILAR İÇİN İYİ OLACAK!”


iyisahne.com CTO’su Deniz Tav ise devir teslim sürecinin önümüzdeki haftalarda, kullanıcılara en iyi deneyimi yaşatmaya çalışırken, hızlı bir biçimde tamamlanacağını’ söyledi. Kurucu ortaklar Zabunoğlu ve Tav satın alma sürecinin tamamlanmasıyla oluşan güç birliğinin ve düğün.com’un geniş kitlelere ulaşma kapasitesinin özellikle sanatçılar için yararlı olacağını ifade ettiler. iyisahne.com yatırım sürecinin liderliğini üstlenen Melih Ödemiş ise satın alma süreci ile ilgili şunları dile getirdi: “Girişimin bu sinerji ile faaliyetlerine kaldığı yerden devam edeceğine ve düğün.com’un hali hazırda kurulu gücü ile daha büyük işlere imza atacağına inanıyoruz.”

YENİ SATIN ALMALAR YOLDA


iyisahne.com, düğün.com’un ikinci satın alması olarak dikkat çekiyor. Anne-bebek temalı hizmet veren anneysen.com’u Hasan Aslanoba, Çağlar Erol gibi yatırımcıların yatırım yaptığı Aylin Çakır ile Pınar Şimşek’ten 2016 yılında satın alınmıştı. Düğün.com CEO’su Emek Kırbıyık satın almalarla hızlı büyüme stratejisini izlediklerini belirterek “Bugün itibarıyla hem düğün.com hem de anneysen.com’un Türkiye’nin en çok kullanılan siteleri olması bu stratejinin başarısının göstergeleridir. Anneysen.com’u satın aldıktan sonra çoğu kadın ve yoğun olarak alışveriş döneminde günlük 150 bin kullanıcıya ulaşmamız da bu başarının altını çizmektedir” dedi.

Emek Kırbıyık yeni satın almaların her zaman gündemde olduğunu, yurt içinde ve hizmet verdikleri ülkelerde büyümelerine ivme kazandıracak şirket arayışında olduklarını da vurguladı.

Haberin Devamı