Magazin Düğün gibi kına gecesi

Düğün gibi kına gecesi

Paylaş
Düğün gibi kına gecesi

Demet Akalın önceki akşam da Akaretler'deki Al Jamal Badawi'de kına gecesi düzenledi

Demet Akalın, Süreyya Yalçın’ın eski eşi olan, 4 aylık sevgilisi Önder Bekensir ile Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda yarın evleniyor. Demet Akalın önceki akşam da Akaretler’deki Al Jamal Badawi’de kına gecesi düzenledi.

Arap usulü kına gecesinde Demet Akalın tüm kurtlarını döktü. Demet Akalın, “Önder fazla kına yakmamı istemedi ve ‘Yoksa beni cuma günü bulamazsın’ diye tehdit etti. Çünkü kınayı sevmiyor. Zaten o, yurt dışında evlenmeyi arzuluyordu. Keşke Önder’i dinleseymişim” diye konuştu.

Önder Bekensir de aynı gece erkek arkadaşlarıyla Ulus 29’da bekarlığa veda partisi verdi. Önder Bekensir daha sonra Al Jamal Badawi’ye geldi ve “Gördüğünüz gibi kına gecesini basıyorum” dedi. Demet Akalın ile Önder Bekensir karşılıklı göbek attı.

KAYINVALİDESİ İLE GÖBEK ATTI

*Al Jamal Badawi’deki kına gecesi Arap çöllerindeki çadırlarda düzenlenen eğlencelerin aynısıydı.

*Demet Akalın’a duvağı yakın arkadaşı Yıldız Tilbe taktı.

*Hande Yener ile Demet Akalın düet yaptı. Önce Demet’in ‘Mucize’ şarkısını, sonra da Hande’nin ‘Acele Etme’sini söylediler.

*Önder Bekensir’in annesi Şebnem Bekensir ile Demet Akalın’ın annesi Şenay Akalın ‘Kaynana Ne Yaptın Bize’ şarkısı eşliğinde karşılıklı göbek attı.

*Al Jamal Badawi’nin dansözleri ve zenneleri tüm davetlileri coşturdu.

*Demet Akalın kına yakılırken, Hande Yener ile Ayşe Özyılmazel’e “Darısı başınıza” diye dilekte bulundu.

2

Haberin Devamı