Gündem Düğün magandası: Pişmanım

Düğün magandası: Pişmanım

Paylaş
Düğün magandası: Pişmanım

Bursa’nın İnegöl’de düğünde havaya ateş etmek isterken, yere düşürdüğü tüfeğin ateş alması sonucu müzisyen Talip Sevinç’in yaralanmasına neden olan 22 yaşındaki İbrahim D., gözaltına alındı. Sorgulaması yapılan maganda, "Silah bir anda elimden düştü ve ateş aldı. Pişmanım" dedi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Küçük Yenice Mahallesi’nde dün gece yapılan sokak düğününde, İbrahim D.’nin elinden düşürdüğü ruhsatsız av tüfeğinin ateş alması sonucu saçmaların isabet ettiği 51 yaşındaki Talip Sevinç göğsünden ve sağ parmağından yaralandı. Parçalanan parmağı kopan Sevinç, sevk edildiği Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra yakalanan İbrahim D. jandarma tarafından gözaltına alındı. Sorgulaması yapılan İbrahim D. ifadesinde, "Herkes gibi ben de düğünde havaya ateş ediyordum. Tüfeğim yere düşünce olanlar oldu. Pişmanım, üzgünüm" dedi.
Sorgulaması tamamlanan İbrahim D. adliyeye çıkartıldı.

GEÇEN HAFTA DA BENZER OLAY YAŞANDI
İnegöl’ün Sarıpınar Mahallesi’nde geçen hafta yine sokak düğündünde 17 yaşındaki U.B., babası Kadir B.’Ye ait av tüfeaği ile havaya eteş etmek isterken saçmaların isabet ettiği Reşat Emul ile Birol Yandık’ın yaralanmasına neden oldu. Gözaltına alınan Ü.B. çıkartıldığı mahkemce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yavuz YILMAZ / DHA