Gündem Düğün pastası Cansu'yu öldürdü

Düğün pastası Cansu'yu öldürdü

Paylaş
Düğün pastası Cansu'yu öldürdü

Ailesiyle gittiği düğünde yediği pastadan zehirlendiği öne sürülen ve bir aydan beri tedavi gören 7 yaşındaki Cansu yaşam mücadelesini yitirdi

Bursa Gemlik’te ailesiyle gittiği düğünde yediği pastadan zehirlenen ve bir aydır yoğun bakımda olan kız çocuğu önceki gün öldü.

300 KİŞİ ZEHİRLENMİŞTİ

Gemlik’te yaşayan Bahire ve Eyüp Kocaman, 2 Ekim’de bir düğün salonunda çeşitli illerden gelen yakınlarının da katıldığı düğünle evlendi. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı düğünde davetlilere yaş pasta ve meşrubat ikram edildi. Pastadan yiyen aralarında damadın bulunduğu yaklaşık 300 kişi, ilerleyen saatlerde mide bulantısı, kusma, baş dönmesi şikâyeti ile sağlık merkezlerine kaldırıldı. Mideleri yıkanan hastalara zehirlenme tanısı konuldu.

ANNESİNİN PASTASINI DA YEDİ

Düğüne Şengül ve Sezai Gelgeç de 2 çocuğu ile katıldı. Düğünde pasta yiyen ilköğretim okulu 1. sınıf öğrencisi Cansu Gelgeç (7), daha sonra annesinin pastasını da yedi. Sezai Gelgeç ile kızı sabaha karşı rahatsızlandı. Hastanede tedavi edilen baba ve kızı daha sonra eve gönderildi.

Mide bulantısı devam eden Cansu ertesi gün bayılınca önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.

Cansu bir aydan beri devam eden tedaviye rağmen önceki gün öldü. Ailesi Cansu’nun cenazesini Samsun’a götürdü.

BURSA DHA

Haberin Devamı