Türkiye (Son Dakika) Düğün yolunda kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Düğün yolunda kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Paylaş
Düğün yolunda kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde otomobilin köprü korkuluklarına çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, yakınlarının düğününe giden 3 kişi öldü, ikisi çocuk 4 kişi de yaralandı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde otomobilin köprü korkuluklarına çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında, yakınlarının düğününe giden 3 kişi öldü, ikisi çocuk 4 kişide yaralandı.

Haberin Devamı

Eskipazar’dan Karabük’e giden Fehmi Öz (33) yönetimindeki 67 AH 202 plakalı otomobil, Karahasanlar Köyü mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolünü kaybederek Karahasanlar Köprüsü korkuluklarına çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan Şaban Ortataş(30) olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Öz ile eşi Ayşe Öz (32), Zeliha Öz (61), Elif Ortataş (27), Serhat Enes Öz (7) ve Fatma Tuana Öz (3) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Devlet, Özel Medikar, Karabük Doğum ve Çocuk Hastanelerine kaldırıldı. Ağır yaralanan Ayşe Öz, hastaneye ulaşamadan yolda, Zeliha Öz ise Karabük Devlet Hastanesi’nde bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Araçta sıkışarak olay yerinde ölen Şaban Ortataş’ın cesedi, Karabük Belediyesi İtfaiyesi Kaza Kırım ekipleri tarafından 2 saatlik bir çalışma sonunda çıkartılarak Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen kazazede yakınları fenalık geçirdi.

Otomobilde bulunan Öz ve Ortataş ailelerinin Karabük’te bir yakınlarının düğününe gitmek için yola çıktıkları belirtildi.