Türkiye (Son Dakika) Düğüne gitmek için çıktı 16 gündür kayıp

Düğüne gitmek için çıktı 16 gündür kayıp

Paylaş
Düğüne gitmek için çıktı 16 gündür kayıp

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Kurban Bayramı'nın son günü düğüne gitmek için evden ayrılan 31 yaşındaki İrfan Mentiş'ten 16 gündür haber alınamıyor

İnegöl’de 28 Ekim günü Cerrah Beldesi’ndeki düğüne gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan İrfan Mentiş’in babası Mustafa Mentiş oğlunun bulunması için polise başvurdu.

Haberin Devamı

Oğlunun en son Kurban Bayramının son günü bir arkadaşının düğününe gitmek için evden çıktığını belirten Bahri Mentiş; "O sabah evden ayrılan İrfan, çalışan kardeşini ziyaret edip arkadaşından emanet aldığı motosiklet ile düğünün ardından Sanayi Mahallesi’ndeki bir arkadaşının ziyaretine gitti.

Bu sırada, oğlum beyaz renkte olan otomobile biniyor. Bunları arkadaşından öğrendik. Motosikleti bırakıp otomobil ile ayrılmasından sonrası sır. O günden sonra telefonu kapalı, kendisini gören yok" dedi.

Çalıştığı ayakkabı imalatcısının yanından iki ay önce ayrılan oğlunun gittiği her yeri kendilerine mutlaka söylediğini belirten Bahri Mentiş, "Çok korkuyoruz. İrfan’ın hayatından endişe ediyoruz" dedi.

DHA

Haberin Devamı