Gündem Dükkanı soyulan kuyumcu çalışanlarını azarladı

Dükkanı soyulan kuyumcu çalışanlarını azarladı

Paylaş
Dükkanı soyulan kuyumcu çalışanlarını azarladı

Gaziosmanpaşa'da yüzleri maskeli 5 kişi bir kuyumcu dükkanından 150 bin lira değerinde altın çaldı. Olayı duyan dükkan sahibi çılgına döndü

Olayı duyunca çılgına dönen ve etrafı tekmeleyen dükkan sahibi 2 çalışanını yanına çağırarak, "Neden altınları kasaya koymadınız? Kesin sizin arkadaşlarınız yapmıştır. Çağırın bütün arkadaşlarınızı buraya gelsinler" şeklinde tepki gösterdi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer13089","13089","201311","13089-79824.jpg");

Olay, saat 04.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Caddesi üzerinde bulunan Derya Kuyumculuk’ta meydana geldi. İddiaya göre, yüzleri maskeli 5 kişi önce makasla kuyumcunun kepenk kilitlerini kesti, sonra da kapı camını kırıp içeri girdi. Şüpheliler tezgahta bulunan 150 bin TL değerindeki altınları çalarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Kuyumcu da inceleme yapan polis, durumu iş yeri sahibi Çelebi Deryahan’a bildirdi. Hızla olay yerine gelen Deryahan 150 bin TL civarında altının çalındığını duyunca çılgına döndü. Etrafı tekmeleyen dükkan sahibi 2 çalışanını yanına çağırıp, "Neden altınları kasaya koymadınız? Kesin sizin arkadaşlarınız yapmıştır. Çağırın bütün arkadaşlarınızı buraya gelsinler. Polis önce onları sorgulasın. Yanımızda da kuyumcu var. Neden bizim iş yerimize giriyorlar da orayı soymuyorlar" şeklinde azarladı. Hızını alamayan Çelebi Deryahan alarm sistemini kuran güvenlik şirketini de arayıp telefondaki kişiye dakikalarca küfretti. Polis, hırsızlık zanlılarını yakalamak için çevredeki iş yerlerinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

DHA