Faik Gürses Dün sabah
HABERİ PAYLAŞ

Dün sabah

Artık bizim de bir bakanımız olacak. Artık 74 milyonluk ülkenin sporcuları öksüz kalmayacak. Ve artık bakan olarak kim gelecekse sporun BABASI o olacak.

VE GEÇEN HAFTA

Trabzonda’ydık 80 kişi kadar. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın yapılacağı tesisleri gezdik. Bir tek Avni Aker’i olan ve 1975’ten beri gittiğim Trabzon’a şunlar yapılmış: Beşirli Tenis Kompleksi, Hayri Gür Spor Salonu, Söğütlü Atletizm Pisti, üstü açılır yüzme havuzu, Yomra Jimnastik Salonu. Ayrıca Akyazı Stad’ı için dolgu çalışmaları son safhada. Merhaba sporun Hollywood’u, Günaydın TÜRKİYE.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

BAKAN DEĞİL BAŞKA BİR ADAM

Faruk Özak, takım kaptanı, başkanı ve Trabzon’un bakanı oldu. Aile bireyimiz gibidir o. Anlattı. Dursun yolun karşısındaki, Temel’e sesleniyormuş; “Ula ne edeycuğum karşıya geçmek için.” Temel zorlanmamış, “Ula poh yiyen zaten karşudasın.”

HİDDİNK GİDERSE

Oğuz Çetin var. 4 maç için yeni hocaya gerek yok.

SEÇİM ÖNCESİ DURUM

Mahmut Özgener: Bir işaret alınca gitti. O böyle bir adam işte. Mehmet Atalay: Teknik direktörün gözüne bakıyor. Göksel Gümüşdağ: Kulüpler Birliği ne derse o. Mehmet Ali Aydınlar: Soyadı her şeyi anlatıyor.

CEZMİ OR’A BAKARKEN

Fatih Avan, Burcu Ayhan, Levent Ateş, Pınar Saka, Merve Aydın, Özge Gürel, Serpil Koçak, Merve Öçal, Ekin Kılıç. Bir de bizim eskiler var elbet. Devşirmeleri de sayarsak güçlü bir ordumuz olmuş atletizmde. Boooom diye patlamak üzereler. Başta Enka’ya ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

IOC BAŞKANI DİYOR Kİ

2020’ye hazırlıklı olun, Türkiye’nin adaylığına olumlu bakıyoruz. Mösyö Jacques Rogge, “Yaz Olimpiyatları’na bizim kadar hiçbir ülke hazırlanmadı!!”

ADNAN POLAT

Ümit Davala’nın ağzı içki kokuyordu. Onun için yollarımızı ayırdık. Cebime havayı koklayan adam mesajlarını kimin attığı belli oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder