Spor Dünden râzı!

Dünden râzı!

Paylaş
Dünden râzı!

Devre arası için düğmeye basan yönetim, dünya yıldızlarını listesine aldı. Sarı-Lacivertliler'in gönlünde, Sneijder yatıyor, ama alternatifi de çok. O isimlerden biri olan Spartak Moskova'nın yıldızı Ari ise şimdiden yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe’de ara transfer hareketliliği tavan yaptı. Aziz Yıldırım ve ekibinin listesinde yıldızların olduğu öğrenilirken, taraftarlar medyaya yansıyanlar arasında tercihini İnter’den ayrılacak Sneijder’den yana kullanmış gibi görünüyor. Hollandalı için önümüzdeki günlerde temaslara başlanacağı, transferin önündeki en büyük engelin ise Sneijder’in yıllık maliyetinin olduğu belirtiliyor. Sıcak gündeme damgasını vuran son haber ise Rusya’dan geldi. Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe’yi eleyen Spartak Moskova’nın başarılı oyuncusu Ari, Sarı-Lacivertliler’e mesaj gönderdi.

Bir dönem adı Kanarya ile anılan Brezilyalı futbolcu, Radyospor’a konuştu. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatan Sambacı, “Şartlar çok önemli. Eğer ara transfer döneminde iyi bir teklif gelirse bunu elbette değerlendiririm” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ ALTERNATİF

Türkiye’deki gelişmeleri izlediğini söyleyen Ari, “Fenerbahçe’ye karşı Şampiyonlar Ligi play-off maçlarında oynadım. Ortamı gerçekten beğendim. Taraftarlar çok tutkulu. Prensip olarak sezon sonunda teklifleri değerlendirmek istiyorum; ama devre arasında gelebilecek teklifin ne içerdiği de önemli” dedi. Sözleşmesi 1 yıl gibi kısa bir süre sonra biteceği ve ayrılmak niyetinde olduğu için Rus ekibinin hücuma dönük orta saha pozisyonunda oynayan Ari’ye karşılık isteyeceği bonservis bedelinin 4 milyon Euro civarında olacağı bildirildi.

Fanatik

Haberin Devamı