Dünya Dünya bu tokatı konuşuyor

Dünya bu tokatı konuşuyor

Paylaş
Dünya bu tokatı konuşuyor

Arjantin meclisindeki bütçe tartışmalarında şiddetin dozu kaçtı. Bu kez kavgayı başlatan erkek değil kadın milletvekili oldu


Arjantin meclisinde anayasa komisyonu tartışmalarında kadın milletvekili Graciela Camano, daha önce sözlü tartışma yaşadığı meclis üyesi Carlos Kunkel tarafından eleştirilince öfkesine mağlup oldu.

Haberin Devamı

Meclisin en kalabalık olduğu esnada Kunkel'i bir süre dinleyen kadın vekil, eleştirilere kızarak sinirlerine hakim olamayınca tokatı patlattı.

Kameralar önünde meydana gelen olayda tokadı yiyen Kunkel şaşkınlık içinde önce yerine oturdu ardından kadın vekili alkışlayarak protesto ederken Camano da tokadın ardından kalabalığa karışarak uzaklaştı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3984","3984","201011","3984-2.jpg");

Olayın ardından yaptığı açıklamada Camano, "Hiçbir koşul altında Kunkel'e ya da başkasına saygısızlık etmem. Beni çileden çıkardı, çünkü bir yıldır ona tahammül ediyorum. Tek bir öneri getirmeden bağırıp duruyor. Durmadan bana saldırıyor" dedi.

Kunkel olayla ilgili bir yorum yapmadı, ancak tüzük uyarınca Camano hakkında şikayette bulunabilir ve Camano'ya yaptırım uygulanabilir.

Haberin Devamı

DHA