Magazin Dünya Güzellerim başladı, sosyal medya yıkıldı

Dünya Güzellerim başladı, sosyal medya yıkıldı

Paylaş
Dünya Güzellerim başladı, sosyal medya yıkıldı

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy'un yeni programı Dünya Güzellerim ekrana gelen ilk bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu. İşte detaylar….

Dünya Güzellerim Show TV ekranlarında dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle uzun bir süre hafızalardan silinmeyecek görüntülere sahne oldu.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'dan oluşan dev kadronun bir araya geldiği Dünya Güzellerim'in ilk durağı Hindistan oldu.

Bambaşka kültürlere sahip ülkelerin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacak dev kadro daha Hindistan yolculuğuna başlamadan eğlence, çekişme ve sürprizlerin eksik olmayacağının sinyallerini verdi.

BÜLENT ERSOY'UN ÇANTASI ÇALINDI

Ekip, Hindistan'ın Mumbai sokaklarının altını üstüne getirdi. Mumbai sokaklarını gezerken bir maymun tarafından çantası çalınan Bülent Ersoy neye uğradığını şaşırdı. İşte o görüntüler;



SAFİYE SOYMAN'IN İNGİLİZCE KONUŞAMADIĞI ANLAR

Dünya Güzellerim’de bir sahne vardı ki izleyenler küçük dilini yutacaktı. Safiye Soyman'ın İngilizce ile imtihanı hiç de iyi sonuç vermedi. Kimi izleyici o anlarda güldü, kimileri ise saç baş yoldu.

İşte Safiye Soyman’ın ingilizce ile imtihanının görüntüleri…



Alışveriş yapmak için bir dükkana giren ekip birbirinden güzel kıyafetleri denemek isterken Banu Alkan, Burcu Esmersoy'la tartıştı.

BÜLENT ERSOY'U YILANIN SOKTUĞU ANLAR

Ardından bir araya gelen Dünya Güzellerim arasında soğuk rüzgarlar esti. Şov yaptığı düşünülen Banu Alkan'ın hastalığına ise bir türlü inanılmadı. Bülent Ersoy'un Banu Alkan'a sert çıkışıyla Burcu Esmersoy gözyaşlarına hakim olamadı.

Sinirle bahçeye çıkan Bülent Ersoy'u bir yılanın sokmasıyla heyecanlı dakikalar yaşandı.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dünya Güzellerim'in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; Bülent Ersoy’un İslam türbe mimarisinin en önemli eserlerinden biri olan Tac Mahal’i ziyareti, birbirinden ilginç yemeklerin tadına bakan dev kadronun eğlenceli diyalogları ve Bülent Ersoy’un Tçığlık çığlığa kaldığı heyecan dolu anlar şimdiden merak uyandırdı.



Dünya Güzellerim'in 2. bölümü 28 Haziran Çarşamba günü Show TV'de!

Haberin Devamı