Siyaset Dünya Kadınlar Günü'nde savaşın anneleri unutulmadı
Paylaş
Dünya Kadınlar Günü'nde savaşın anneleri unutulmadı

AK Parti İstanbul 3'üncü Bölge'den milletvekili aday adayı olan Avukat İbrahim Sapan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde savaşın ortasından kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeli kadınları unutmadı

AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge’den milletvekili aday adayı olan Avukat İbrahim Sapan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Suriyeli kadınları sevindirdi. Ülkelerinde yaşadıkları iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınan ailelere destek oldu.

Haberin Devamı

“Toplumsal Hizmet Adına Görev Almaya Hazırım” sloganıyla kampanyasını yürüten Sapan’ın ilk durağı Güngören’de aileleriyle birlikte zor şartlar altında yaşayan Suriyeli kadınlar oldu. Onlara günün anlam ve önemine uygun çiçek sunan Sapan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sapan, aynı zamanda ihtiyaç sahibi 10 aileye de erzak yardımında bulundu.

'EVLATLARINI KURTARMAK İÇİN GELDİLER'

Sapan şöyle konuştu: “Mağdur, kimsesiz, zulüm altında, yapayalnız evladını kaybetmiş olan bütün kadınların bir evlatları olarak 8 Mart Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün de anlamlı bir mesaj vermek adına onlara sahip çıktığımız ifade etmek adını özellikle Suriyeli kadınların annelerimizin yanındayız. Zulümden kaçtılar. Canlarını ve evlatlarını kurtarmak amacıyla geldiler. Bize sığındılar, sonuna kadar onların yanındayız. Onlar bizim annelerimiz, ablalarımız, bacılarımız.”

Haberin Devamı