Spor Dünya Kupası İddaa'da

Dünya Kupası İddaa'da

Paylaş
Dünya Kupası İddaa'da

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenecek FIFA 2010 Dünya Kupası, İddaa'da yeni oyunlarla 1 Haziran'da başlayacak

İddaa, 11 Haziran’da başlayacak Dünya kupası için, mevcut 9 özel etkinliğin yanı sıra 10 yeni özel etkinlik seçeneği daha sunacak. Oynama takvimi öne çekilirken, 1 Haziran’dan itibaren Dünya Kupası için oyun oynanabilecek, ayrıca maçların heyecanına göre tek maç sürprizleri de söz konusu olacak.

İddaa’da daha önceki Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına özel gerçekleştirilen "Hangi takım şampiyon olur", "Hangi takım finale kalır", "Hangi takım grup birincisi olur", "Şampiyonada gol kralı kim olur", "Şampiyon hangi gruptan çıkar", En fazla gol atılan grup", "Grup birincisi ve ikincisi hangi takımlar olur", "Takım gol kralı kim olur" ve "Takımlar hangi aşamada elenir" oyunlarının yanı sıra bu dünya kupasına özel şu oyunlar yer alacak:

"Şampiyon hangi federasyondan çıkar", "Şampiyon olacak takım kupayı ilk kez mi kazanır", "Grup aşamasında takımlar kaç puan alır", "En iyi Avrupa takımı", "En iyi Asya takımı", "En iyi Afrika takımı", "En iyi Amerika takımı", "Kaç maç uzatmaya gider", "Kaç maç penaltılara kalır", "En erken atılan golün dakikası". İddaa, bir ay sürecek dünya kupası boyunca "Tek maç" sürprizleri de yapacak.

Haberin Devamı