Spor Dünya Kupası İstanbul'a geliyor

Dünya Kupası İstanbul'a geliyor

Paylaş
Dünya Kupası İstanbul'a geliyor

FIFA Dünya Kupası, Coca-Cola tarafından gerçekleştirilen "FIFA Dünya Kupası Turu" kapsamında yarın İstanbul'a getirilecek

FIFA Dünya Kupası Turu özel uçağıyla, Yunanistan’dan İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirilecek kupaya, yaptığı gol sevinçleri ile Dünya Kupası tarihinin unutulmazları arasına giren ünlü Kamerunlu futbolcu Roger Milla da eşlik edecek.

Dünya Kupası, 14 Nisan Çarşamba akşamı, Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas ve FIFA İcra Komitesi Üyesi Şenes Erzik’in ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikle iş, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ile buluşacak.

Kupa, 15 Nisan Perşembe günü ise Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi önünde düzenlenecek açık hava etkinliği ile İstanbul’daki futbolseverlerle de bir araya gelecek.

Sporseverler, Coca-Cola tarafından kurulan özel çadırda çeşitli futbol oyunlarına katılma, özel sergiyi gezme ve FIFA Dünya Kupası Güney Afrika 2010 Finali’nde kazanan takımın kaldıracağı FIFA Dünya Kupası ile hatıra fotoğrafı çektirme şansı da elde edecek.

EN BÜYÜK KUPA TURU

Coca-Cola’nın FIFA Dünya Kupası Güney Afrika 2010 kapsamında düzenlediği FIFA Dünya Kupası Turu, gelmiş geçmiş en büyük kupa turu olarak biliniyor.

FIFA Dünya Kupası Turu ile 18 karat altından yapılmış orijinal FIFA Dünya Kupası tüm dünyada 84 ülkeden 92 şehri ziyaret edip, 138.902 km yol kat ediyor. Türkiye, FIFA Dünya Kupası Turu’nda 78. ülke olarak yer alıyor.

Haberin Devamı