Ekonomi Dünya markaları İstanbul'a geliyor

Dünya markaları İstanbul'a geliyor

Paylaş
Dünya markaları İstanbul'a geliyor

Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, fuar organizasyon şirketi, Alman IGEDO işbirliği ile Collection Premiere İstanbul (CPI) fuarını hayata geçireceklerini söyledi

TÜRKİYE'DE İLK OLACAK

Haberin Devamı

Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, dünya modasını Collection Premiere İstanbul (CPI) fuarı ile İstanbul’a taşıyacaklarını söyledi. Moda alanında dünyanın en büyük fuar organizasyon şirketi olan Alman IGEDO Company ile işbirliği yaptıklarını belirten Hikmet Tanrıverdi CPI’nın Türkiye’de uluslararası markaların katılacağı ilk fuar olacağını kaydetti.

MODA DA ÜRETEBİLİYORUZ

Anlaşmanın imza töreninde konuşan Hikmet Tanrıverdi, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri’nin (İTKİB) düzenleyeceği fuarı, ağustos sonunda yapmayı planladıklarını belirtti.

Türkiye’nin, dünyada sadece üretici olarak konumlandırıldığını ifade eden Tanrıverdi, “Bugün Türkiye moda üretiyor, uluslararası tasarımcılarıyla dünyanın yeni çizgisini belirliyor. Bu fuarla bunu bir kez daha göstereceğiz” dedi.

Haberin Devamı