Yaşam Dünya ters köşeye yattı

Dünya ters köşeye yattı

Paylaş
Dünya ters köşeye yattı

İnternet arama motoru Google'ın kamera takılmış araçlarla sokaklarda yapıp internette yayınladığı çekimlere çok ilginç bir görüntü takıldı ama...

En popüler internet arama motoru Google'ın, dünyanın dört bir yanında, kamera takılmış araçlarla sokaklarda yaptığı ve internette yayınladığı çekimlere çok ilginç bir görüntü takıldığı ortaya atılmıştı.

Haberin Devamı

DOĞAN ÇOCUK DA GÖRÜLÜYOR

Almanya'nın başkenti Berlin'de çekildiği iddia edilen ve sanal alemde büyük ilgi gören karede, yere yatmış bir kadının sokakta doğum yaptığı görülüyordu... Kentin Wilmersdorf bölgesindeki kaldırımda bir havlunun üzerine uzanmış vaziyette, kendisine yardımcı olan iki kadının eşliğinde doğum yapan kadının dünyaya getirdiği çocuk da karenin içinde yer alıyordu. Ancak bu görüntülerin sahte olduğu ortaya çıktı.

OLAYI 'ÜSTLENEN' OLMADI

İngiliz Daily Mail gazetesi, sokak kamerası görüntülerinin yayınlandığı 'Google Street View' uygulamasına sabah saatlerinden itibaren göz atıp, böyle bir kayda rastlayamadıklarını açıkladı. Gazetedeki haberde, bunun Alman sanatçıların bir işi olabileceği tahmininde bulunuldu.

Görüntüleri internete koyanlar ve bu sahnede rol alan kişilerden hâlâ bir açıklama gelmedi.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı