Dünya 100 kişiyi hapseden tarikat! İsa'nın dönüşünü bekliyorlar

100 kişiyi hapseden tarikat! İsa'nın dönüşünü bekliyorlar

Paylaş
100 kişiyi hapseden tarikat! İsa'nın dönüşünü bekliyorlar

Nijerya polisi, bir tarikat tarafından kaçırıldıkları iddia edilen ve 'İsa'nın dönüşünü beklemeleri' emredilen 26'sı çocuk 77 kişiyi bir kilisenin altındaki bir hücrede hapis halde buldu.

Nijerya'da 'İsa'nın dönüşünü beklemeleri' emredilen 26'sı çocuk 77 kişi kilisenin altında bulunan bir dini zindandan polisler tarafından kurtarıldı. Ondo Kasabası'ndaki Nijerya polisi rehineleri, Tüm İncil'e İnananlar Kilisesi'nin altındaki küçük hücrede kilitli halde bulduklarında şaşkına döndüler.

Haberin Devamı

KAYIP İHBARI ORTAYA ÇIKARDI


Olay, bir anne ve çocuklarının kiliseye gidip bir daha dönmemeleri üzerine aileleri kayıp olduklarını bildirdiğinde ortaya çıktı. Polisler, sonunda 26 çocuğun, 8 gencin ve 43 yetişkinin hücrede mahsur kaldığını öğrendiler. Rehinelerden bazıları aylarca orada kilitli kalmışlardı.

Polis, kilisenin papazı David Anifowoshe ve yardımcısını tutukladı ve şimdi şüpheli toplu kaçırma iddialarını araştırıyor. Polis basın yetkilisi Funmilayo Odunlami "Ön soruşturma, kilisede papaz yardımcısı olan Papaz Josiah Peter Asumosa'nın üyelere İsa'nın dönüşünün Nisan ayında gerçekleşeceğini söyleyen kişi olduğunu, ancak daha sonra bunun Eylül 2022 olarak değiştirildiğini söyledi." diye açıkladı. (Mynet)

Haberin Devamı