Dünya 2027'den geldiğini söyledi: Zaman yolcularından ilginç iddia

2027'den geldiğini söyledi: Zaman yolcularından ilginç iddia

Paylaş
2027'den geldiğini söyledi: Zaman yolcularından ilginç iddia

Zaman yolcuları olduklarını iddia eden Javier ve Maria adlı çift, 2027 yılından görüntü paylaştıklarını söylüyor. Ancak ilginç olan, 2027'de dünyada sadece kendilerinin kaldığını iddia etmeleriydi.

Posta.com.tr | 2027'den gelen zaman yolcuları olduklarını iddia eden gizemlibir çift, gelecekte dünyadaki tek insanların kendileri olduğunu iddia ediyor. Hatta bu iddiaya o kadar bağlılar ki, sosyal medya kullanıcılarına bir 'kantı' göstermeyi de ihmal etmiyorlar. 

Haberin Devamı

Javier ve Maria çifti, gelecekte insan yaşamına ait hiçbir yaşam belirtisi olmadığını ve yalnız başlarına kaldıklarını iddia ediyorlar. İddialarının TikTok'tan paylaşan çiftin takipçileri de bir hayli fazla. 

Gizemli çift, yüzlerini takipçileriyle paylaşmıyor ve dört yıl sonraki zaman diliminde sıkışıp kaldıklarını iddia ediyor. Maria, TikTok profilinde bir bilim insanı olduğunu söylüyor ve "Zaman bir yanılsamadır" diyor. İspanya'nın Valencia şehrini paylaşan çift, etrafta hiç insan olmadığını gösteriyor. 

'UZMANLIK ALANIM NÜKLEER FİZİK'

Maria paylaşımlarından birinde "Yaşadığım şeyleri hâlâ anlamaya çalışıyor. Bir çözüm bulmak için buradayım. Bir bilim insanıyım ve uzmanlık alanım nükleer fizik. O esnada bilmese de Javier'i ve deneyini başından beri biliyorum. Ve şimdi ona yardım etmek için buradayım" diyor. 

Haberin Devamı

7 milyondan fazla takipçisi olan Javier, Barselona, ​​Madrid ve Sevilla da dahil olmak üzere dünyanın en kalabalık noktalarını ziyaret ettiğini ve yaşam belirtisi olup olmadığına baktığını söylüyor. 

Çiftin takipçileri ise yüzlerini göstermedikleri için inanmakta güçlük çekiyor.