Dünya 22 yıl önce kaybolan çocuk o mu? Gizemli not bulunmuştu

22 yıl önce kaybolan çocuk o mu? Gizemli not bulunmuştu

Paylaş
22 yıl önce kaybolan çocuk o mu? Gizemli not bulunmuştu

Diamond Bradley ve ablası Tionda, 6 Temmuz 2001 yılında anneleri işteyken Chicago'daki evlerinde kayboldu. O dönem Diamond 3 yaşında, ablası ise 10 yaşındaydı. TikTok'ta viral haline gelen bir videoda, bir kadının Diamond olduğunu iddia etmesi ülkede büyük yankı uyandırdı.

Posta.com.tr | Diamond Bradley, 10 yaşındaki ablası Tionda ile birlikte Temmuz 2001'de polise kaybolduğu bildirildiğinde henüz üç yaşındaydı. Anneleri Tracey Bradley o gün işreydi ve eve döndüğünde kızlarından bir iz yoktu. Anne, Tionda tarafından yazıldığı düşünülen gizemli bir not bulmuştu. Notta, kızların AVM'ye ve oradan oyun alanına gidecekleri yazılıydı. O dönem FBI da dahil olmak üzere kapsamlı bir araştırma yapılmış, ancak kızlara dair hiçbir ize rastlanmamıştı. 

Haberin Devamı

YARA İZİ

TikTok'ta viral haline gelen bir video, kayıp kızlara dair umutları yeniden yeşertti. Genç bir kadın, yüzündeki yara izini göstererek kayıp kız Diamond olduğunu iddia etti. Genç kadının küçük kıza olan benzerliği dikkat çekiyor. 

FBI'a göre 2023'te 25 yaşında olacak olan Diamond'ın kafa derisinin sol tarafında bir yara izi olduğu vardı. Bir kaza sonucu oluşan bu yara izinin videodaki kadında da var olduğu görülüyor. 

Bradley ailesi, Diamond olduğunu iddia eden kadının gerçekten kızları olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptırdıklarını söyledi. 

Diamond ve Tionda'nın büyük teyzesi, CBS 2'ye verdiği demeçte daha önce de kayıp kızlardan biri olduğunu söyleyen 12 olayla karşılaştıklarını ancak gerçeğin ortaya çıktığını söyledi. Teyze Sheliah Bradley Smith, Chicago FBI ajanlarının Diamond olduğunu iddia eden kadından DNA testi ve parmak izi aldığını belirterek "Söyleyebileceğim tek şey DNA'nın doğruyu söyleyeceği" dedi.

Haberin Devamı

Videodaki genç kadın teyze Sheliah'a ulaştığında, ablası Tionda'nın nerede olduğunu ve pek bir şey hatırlamadığını söyledi. Sheliah, "Arabada olduklarını hatırladığını söyledi. Sonra yaşadıkları yere götürüldüğünde uyanmış ve bir daha onu görmemiş" dedi. 

Videodaki genç kadın ayrıca Sheliah'a, onu iradesi dışında tutan kişiden yakın zamanda kaçtığını söyledi. Şimdi DNA sonuçları bekleniyor.