Dünya 3002'den geldiğini iddia etti! Zaman yolcusundan ilginç kehanet

3002'den geldiğini iddia etti! Zaman yolcusundan ilginç kehanet

Paylaş
3002'den geldiğini iddia etti! Zaman yolcusundan ilginç kehanet

TikTok'da kendini 'zaman yolcusu' olarak tanıtan Agent Loka 77, geleceğe dair kehanetleriyle takipçilerini şaşkına çeviriyor. Oldukça yakın bir zamanı işaret eden sözde 'zaman yolcusu', finansal değişimlere değiniyor.

Posta.com.tr | 3002 yılından geldiğini ve bir 'zaman yolcusu' olduğunu iddia eden Agent Loka 77 adlı TikTok kullanıcısı, gerçek olduğunu iddia ediyor. Hatta bunun için elinde bir kanıt olduğunu dahi söylüyor.

Haberin Devamı

Elinde gelecekten geldiğini kanıtlayan bir fotoğraf olduğunu öne süren Agent Loka 77, bu kanıtı paylaşmayı da ihmal etmiyor.

ZAMAN YOLCULUĞUNUN GÖRÜNTÜSÜ

Gelecek ay dünya çapında büyük bir olay yaşanacağına dair bir kehanette bulunan 'zaman yolcusu', Aralık 2022'de büyük finansal değişimler olacağını öne sürdü.

Paylaştığı bir videoya, "3002'den gelmeden hemen önceki zaman yolculuğu görüntüsü" yazdı.

Başka bir videoda ise 3/24/22 tarihini vererek "Bu tarihi hatırlayın ve gelecek büyük finansal değişimler için haberleri izleyin" dedi.

Elbette birçok TikTok kullanıcısı kendini 'zaman yolcusu' olarak tanıtan kişiye inanmadı. Kimileri bunun bilgisayar destekli bir görüntü olduğunu söylerken kimileri de sanal gerçeklik oyunu olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

YENİ VİRÜSÜN ARDINDAN SİVİL SAVAŞ

TikToker en yeni klibinde ise 2031 yılında bir virüsün geleceğini ve sivil savaş başlatacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde ise başka bir zaman yolcusu, elinde Üçüncü Dünya Savaşı'nın nasıl olacağına dair görüntüler olduğunu açıklamıştı. TikTok'taki @timevoyagin adlı hesap, yeni bir savaş olacağını söyleyip hasarın çok büyük olacağını ve insanların Dünya'yı terk etmek zorunda kalacaklarını yazdı. Bunun yanı sıra 'gerçek bir zaman gezgini' olduğunu belirterek artık gelecekten fotoğraf paylaşabildiğini açıkladı. 

GÖKTEN İNSANLAR DÜŞECEK

Adını Eno Alaric olarak açıklayan ve başka bir zaman gezgini olduğunu iddia eden bir TikTok kullanıcısı, yayınladığı kehanetlerle takipçilerinin merakını uyandırdı. Son olarak 2023 yılında yaşanacağını iddia ettiği olayları paylaşan gizemli kullanıcı, "18 Haziran 2023'te gökten gizemli şekilde 7 insan düşecek. Ancak bölgede uçan hiçbir cisim olmayacak" dedi ve ardından yaşanacak diğer olaylara karşı takipçilerini uyardı.