Dünya Adolf Hitler’in gizli 5 aile üyesi ortaya çıktı! Yaptıkları herkesi şoke etti

Adolf Hitler’in gizli 5 aile üyesi ortaya çıktı! Yaptıkları herkesi şoke etti

Paylaş
Adolf Hitler’in gizli 5 aile üyesi ortaya çıktı! Yaptıkları herkesi şoke etti

İkinci Dünya Savaşı’nın başlangıç sebebi olan Nazi Almanyası’nın lideri Adolf Hitler’in bilinen bir çocuğu olmadığı herkes tarafından bilinse de bu, onun akrabalarının olmadığı anlamına gelmiyor. Günümüzde hayatta 5 üyesi bulunan Hitler ailesinin üyelerinin yaptıkları ise herkesi şoke etti.

Peter Raubal, Heiner Hochegger ve Alexander, Louis, Brian Stuart-Houston birbirinden tamamen farklı 5 kişi. Peter bir mühendisti, Alexander ise bir işçi. Louis ve Brian emlak işindeydi.

Haberin Devamı

Peter ve Heiner, Avusturya’da yaşarken Stuart-Houston kardeşler ise ABD’de bulunan Long Island’da birbirlerine yakın yerlerde oturuyorlardı. Dışardan bakıldığında bu 5 adamın birbirine hiçbir benzerliği olmasa da aslında çok büyük bir ortak noktaları vardı. Bu 5 adam, İkinci Dünya Savaşı ile dünyaya dehşeti yaşatan Adolf Hitler’in yaşayan son akrabalarıydı.

SAVAŞTA SOYAĞACININ SONA ERDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYORDU

Adolf Hitler, intihar etmeden yalnızca 45 dakika önce Eva Braun ile evlenmişti. Kardeşi Paula ise hiçbir zaman evlenmedi. Hitler’in Fransız bir genç kızdan gayrimeşru çocuğu var iddiası dışında iki kardeşin de bilinen yaşayan çocukları bulunmuyordu. Bu sebeple birçok kişi bu ‘korkunç’ genin savaş ile birlikte bittiğini düşünüyordu.

Haberin Devamı


Adolf Hitler ve intihar etmeden 45 dakika önce evlendiği Eva Braun.

Öte yandan tarihçiler, yaptıkları araştırmalar sonucunda Hitler ailesinin küçük bir aile olmasının yanı sıra Adolf Hitler’in 5 akrabasının günümüzde hala hayatta olduğunu ortaya çıkardı.

Adolf’un babası Alois, annesi Klara ile evlenmeden önce Franni isimli bir kadınla evliydi. Alois’in Franni’den Alois Jr. ve Angela isminde iki çocuğu vardı.

William ve Heinrich isminde iki çocuğu olan Alois Jr., savaşın ardından ismini değiştirdi. Alois Jr.’nin oğlu William, Stuart-Houston kardeşlerin babasıydı.

“BENİM İĞRENÇ YEĞENİM”

Angela da evlendi ve Leo, Geli ve Elfriede isminde 3 çocuğu oldu. Kardeşlerden Geli, üvey amcası ile yaşadığı uygunsuz ilişki ile gündem olmuştu. Geli bu konuda eleştirilere dayanamayıp intihar etti.

Leo ve Elfriede kardeşler de evlendi ve çocukları oldu. Leo’nun Peter, Elfriede’nin de Heiner isimli bir oğlu oldu.

Stuart-Houston kardeşler henüz küçük yaştayken onlara soyağaçlarıyla ilgili bilgi verilmişti. Babaları çevresi tarafından ‘Willy’ olarak tanınıyordu. Adolf Hitler ise ona, “Benim iğrenç yeğenim” şeklinde sesleniyordu.

ADOLF HİTLER’E BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

William, gençlik döneminde meşhur olan amcası Adolf Hitler’in ismini kullanarak insanları tehdit edip şantaj yapıyordu. Bu şekilde para kazanarak hayatını geçirmeye çalışan William, savaşın çıkması ile birlikte ABD’ye kaçtı ve burada ismini değiştirdi. Artık ismini kullandığı amcası Adolf Hitler ile aynı cümlede bile anılmak istemiyordu.

Haberin Devamı


Adolf Hitler'in annesi Klara ve babası Alois Hitler.

New York eyaletinde bulunan Long Island’a taşınan William burada evlendi ve 4 çocuğu oldu. Bunlardan biri araba kazasında hayatını kaybetti. William’ın komşuları aileyi ‘agresif bir şekilde Amerikalı’ olarak tanıyordu. Ancak bazıları William’ın Adolf Hitler’e benzerliğinin gözlerden kaçmadığını söyledi.

5 AKRABADAN DA ŞOKE EDEN KARAR

Çocuklar, babalarının aile bağlantılarının dışarıdan kişilerle nadiren tartışıldığını fark etti. Üç kardeş, Hitler ailesinin geçmişini öğrenir öğrenmez bir anlaşma yaptı. Hiçbirinin çocuğu olmayacaktı ve aile soyu onlarla bitecekti. Görünüşe göre Avusturya'daki kuzenleri olan diğer Hitler torunları da aynı şekilde hissetti.

Hem Peter Raubal hem de Heiner Hochegger hiç evlenmedi ve çocukları olmadı. Büyük amcaları Adolf Hitler’e bakış açıları ise ABD’de yaşayan kuzenlerinden farklı değil.

Haberin Devamı

2004 yılında Heiner’ın kimliğinin açığa çıkması ile birlikte Adolf Hitler’in kitabı ‘Mein Kampf’ın (Kavgam) yayın gelirlerini alıp almayacakları konusunda bir merak söz konusuydu. Yaşayan 5 akraba da bu gelirleri almayı reddetti.

Bir Alman gazetesine konuşan Peter Raubal, “Evet, Hitler'in mirasıyla ilgili tüm hikayeyi biliyorum. Ama bununla ilgili hiçbir şey yapmak istemiyorum. Bu konuda hiçbir şey yapmayacağım. Sadece yalnız kalmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Öyle görünüyor ki, Hitler ailesinin son ferdi de önümüzdeki yıllarda hayatını kaybedecek. Akraba beşlinin en küçüğü 48, en yaşlısı 86 yaşında. 22. yüzyılda, Hitler soyundan yaşayan tek bir kişi kalmayacak.