Dünya Akıllara durgunluk veren kaza! Neredeyse gözünden oluyordu

Akıllara durgunluk veren kaza! Neredeyse gözünden oluyordu

Paylaş
Akıllara durgunluk veren kaza! Neredeyse gözünden oluyordu

Kanada'da genç bir kadın, araba anahtarları yüzünden az kalsın gözünden oluyordu. Akıllara durgunluk veren kaza ülkede gündem oldu.

Posta.com.tr | Kanada'nın Ontario kentinde 24 yaşındaki Renée Lariviere, akşam yemeği için arkadaşıyla dışarı çıkmayı planlıyordu. Arabayı Renée kullanacağı için arkadaşı anahtarı ona fırlattı. Ancak genç kadın hızla yüzüne gelen anahtarı tutmakta gecikince olanlar oldu.

Haberin Devamı

Arabanın anahtarları Renée Lariviere'nin gözünden sadece birkaç milimetre ilerisine saplandı. Korkunç fotoğraflar, genç kadının felaketten kıl payı kurtulduğunu gösteriyor. Kanlar içinde kalan Renée için arkadaşı ambulans çağırdı ve derhal hastaneye kaldırıldı. 

Yaşadığı ilginç kazayı TikTok'ta paylaşan Renée, "Yüzüme darbe yemiş gibi hissettim. Arkadaşım bana baktı ve 'Aman Tanrım, kıpırdama' dedi. Ona inanamadım ve aynada kendime baktım. Çok korktum. En büyük endişem görüşümü kaybetmekti" dedi. 

Hastaneye kaldırılan Renée'nin yarasını gören doktorlar da şaşkına döndü. Derhal anahtarı genç kadının yüzünden çıkarmak için tarama yapıldı. Tarama görüntülerinde anahtarın Renee'nin yüzünde çok hassas bir noktayı deldikten sonra burun boşluğuna girdiği ortaya çıktı. Ardından anahtarı çıkarmak ve yarayı dikmek için plastik cerraha başvuruldu. 

Haberin Devamı

 

DOKTORLAR ÖĞRENCİLERİNE GÖSTERMEK İÇİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Renee, "Oradaki doktorlar hayrete düştü. Olaya inanamayan farklı departmandaki doktorlar sırf beni görmek için geldiler. Bir tane öğrencilerine göstermek için fotoğraf çektirdi" dedi.

Neyse ki trajik kazanın ardından Renée'de yara izi kalmadı ve herhangi bir komplikasyon olmadan tamamen iyileşti. Renée'nin TikTok'ta anlattığı hikaye 10 milyondan fazla görüntülenme aldı.