Dünya Aralarında küçük kızların da bulunduğu 35 kişiye kabusu yaşattı! Sapığın aldığı ceza belli oldu

Aralarında küçük kızların da bulunduğu 35 kişiye kabusu yaşattı! Sapığın aldığı ceza belli oldu

Paylaş
Aralarında küçük kızların da bulunduğu 35 kişiye kabusu yaşattı! Sapığın aldığı ceza belli oldu

İngiltere, Avustralya ve ABD'de yaşları 7 ila 54 arasında değişen 35 kişiyi şantaj ve cinsel istismara maruz bırakmakla suçlanan Burns, İngiltere'de 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Dünyanın dört bir yanından onlarca kadın ve küçük kız çocuğunu çevrimiçi olarak istismar eden ve görüntülerle şantaj yapan Anthony ‘Danny’ Burns, perşembe günü İngiltere'deki Birmingham Kraliyet Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Benzer suçlardan daha önce hüküm giymiş olan 39 yaşındaki sanık, çevrimiçi olarak ulaştığı kişileri 'açık' görüntülerini göndermeye ikna ediyor ya da kamera önünde kıyafetlerini çıkarmalarını söyleyerek gizlice kayda alıyordu.

Dava sırasında paylaşılan bilgilere göre, Burns, ardından görüntülerini aldığı kişileri bu resim veya videoları yakınlarına göndermekle tehdit ederek kendilerinden başka cinsel içerikli görüntüler istiyordu. Görülen karar duruşmasında Burns, 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ANNEDEN SKANDAL İSTEĞİ ŞOKE ETTİ

İngiliz Metro’nun haberine göre, ABD ve Avustralya'dan kişilere de ulaşan Burns, ABD'de yaşayan bir anneden kendisi için 25 dakikalık bir videoda 7 yaşındaki kızını istismar etmesini istemişti.

Haberin Devamı

Onlarca çocuğu ve yetişkini şantaj ve istismara maruz bıraktığı ifade edilen Burns tarafından istismar edilen yaklaşık 35 kişi arasında dört kız çocuğun da olduğu ifade edildi, fakat çocukların yaşıyla ilgili bilgi verilmedi.

Sanık tarafından istismar edilen kişilerin 27'sinin 2018-2020 yılları arasında kendisinin 'kontrolü altında olduğu ve kendisinin baskısına maruz bırakıldığı' ifade edilirken, bu kişilerin bazılarının daha sonra kendisine zarar verdiği ya da intihar ettiği kaydedildi.

Paylaşılan bilgilere göre, Burns, istismar edeceği kişilere, kendisini 'model avcısı' ya da polis olarak tanıtıyor, çevrimiçi flört uygulamalarında sahte hesaplar açıyordu.

SUÇ ORTAĞI 32 YIL CEZA ALDI

Daha önce de 2010 yılında 14 yaşındaki bir kız çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan ve 2013 yılında 'çocukları fuhuşa zorlamaktan' hüküm giyen Burns'ün davaya konu olan son eylemlerini kendisi de çevrimiçi olarak cinsel istismarda bulunan ve 2021 yılında, 72 kişiye karşı benzer suçlar işlemekten 32 yıl hapis cezasına çarptırılan Abdul Elahi ile birlikte gerçekleştirmişti.

Burns, bir vakada, Ulusal Suç Ajansı (NCA) müfettişi rolü yaparak Elahi'nin istismarına maruz kalan bir kişinin annesine eziyet etmişti. Burns, yaşları 7 ile 54 arasında değişen 35 kişiye yönelik 41 suçlamayı kabul etti. Bu suçlamalar arasında, 36 kez şantaj suçlaması, çocukların uygunsuz fotoğraflarıyla bağlantılı altı suçlama ve çocukların cinsel eylemde bulunmasına sebep olmakla ilgili iki suçlama da vardı.

Haberin Devamı