Dünya Benzema, Macron'un Katar davetini reddetti

Benzema, Macron'un Katar davetini reddetti

Paylaş
Benzema, Macron'un Katar davetini reddetti

Sakatlığı sebebiyle 2022 Katar Dünya Kupası Fransa kadrosundan çıkarılan Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Katar davetini reddetti.

Sakatlığı sebebiyle turnuva öncesinden kadrodan çıkarılan Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Katar davetini geri çevirdi. Haber Fransız basınında geniş yankı buldu.

Haberin Devamı

İspanya'da antrenmanlara geri döndüğüne dair haberlerin ortaya çıkmasının ardından, Benzema'nın pazar günkü final için Didier Deschamps'ın takımına dönebileceği öne sürüldü.

Bu öneriler, Benzema'nın sosyal medya hesabından bir 'motivasyon' videosu yayımladığında hız kazandı.
Ancak 34 yaşındaki yıldız forvet, o zamandan beri bu tür söylentileri bastırmak için Instagram'da bir paylaşımda bulundu ve açık bir şekilde çıkan haberlere yönelik "İlgilenmiyorum" yazdı.

MACRON'DAN KATAR'DAKİ FİNALE DAVET

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu akşam Arjantin ile oynanacak Dünya Kupası finali öncesi Paul Pogba, Presnel Kimpembe, Kante, Nkunku, Benzema, eski milli oyuncular Laurent Blanc, Zinedine Zidane ve Michel Platini gibi birçok isme başkanlık uçağıyla Katar'a gelme teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Fransa'dan RMC'nin haberine göre Fransız milli oyuncu Karim Benzema, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan gelen bu teklifi geri çevirdi.

Habere göre Benzema'ya Fransa-Arjantin Dünya Kupası finaline katılmak üzere Emmanuel Macron ile birlikte cumhurbaşkanlığı uçağıyla Katar'a gitmesi teklif edildi. Karim Benzema'nın ise bu daveti Macron'un kişiliğinden bağımsız bir şekilde reddettiği ifade edildi.

ESPN'de yer alan habere göre ise Macron ve eşi Brigitte'nin uçağında Paul Pogba, N'Golo Kante, Presnel Kimpembe ve Christopher Nkunku ile birlikte 1980'lerde Fransa Milli Takımının formasını giyen Alain Giresse ile Judo Olimpiyat şampiyonu Teddy Riner de olacak.  (Skorer)