Dünya Canlı yayında korku dolu anlar! Birden yere yığıldı

Canlı yayında korku dolu anlar! Birden yere yığıldı

Paylaş
Canlı yayında korku dolu anlar! Birden yere yığıldı

Los Angeles merkezli kanalda sıra hava durumunun sunulmasına gelindiğinde ürkütücü bir an yaşandı. Cumartesi sabahı gerçekleşen programda spikerin masasında aniden bayılması anbean canlı yayınlandı.

Posta.com.tr | CBS Los Angeles kanalında cumartesi sabahı sıra hava durumunu sunmaya geldiğinde yaşanan korkunç anlar anbean canlı yayınlandı. Hava durumu sunucusu Alissa Carlson Schwartz'a sözü bırakan yardımcı spikerler, Schwartz'ın aniden yere yığıldığını gördüklerinde dehşete kapıldı. 

Haberin Devamı

Görüntülerde Schwartz'ın kendini toparlamaya çalışmasına rağmen gözlerinin kapandığı ve masadan düşmesine engel olamadığı görülüyor. 

Görüntülerde, başlangıçta masaya kapanan Scwartz'ın bayıldığını yardımcı sunucular Nichelle Medina ve Rachel Kim fark edemiyor. 

Daha sonra sunuculardan Kim, şaşırarak "oh" diyor ve Medina "Kısa bir ara vereceğiz" diyerek yayını kesiyor. 
TMZ, yaşanan trajik olayın ardından programın canlı devam etmediğini bildirdi. 

 

Schwartz daha sonra Facebook'ta 14:30 civarında bir gönderi paylaşarak 'iyi olacağını' söyledi ve izleyicilerine teşekkür etti. 

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Schwartz'ın neden bayıldığı açıklanmadı ancak TMZ, sunucunun 2014 yılında başka bir kanalda çalışırken de benzer bir olay yaşadığını bildirdi. Hava durumunu sunarken Schwartz'ın kustuğunu belirten raporlar, sunucunun kalp kapakçığında sorun yaşadığını öne sürdü. 

Haberin Devamı

Schwartz'ın hastanede tedavi görmeye devam ettiği açıklandı.