Dünya Depremin ardından otelde karşı karşıya geldiler! Rus ve Ukrayna ekipleri birbirine girdi

Depremin ardından otelde karşı karşıya geldiler! Rus ve Ukrayna ekipleri birbirine girdi

Paylaş
Depremin ardından otelde karşı karşıya geldiler! Rus ve Ukrayna ekipleri birbirine girdi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından kaldıkları otelde karşı karşıya gelen Rus ve Ukrayna futbol takımları arasında kavga çıktı. Pek çok kişinin kemiklerinin kırıldığı kavganın ardından

Posta.com.tr | Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep oldu. Ölü sayısı her geçen saat ve gün artarken depremden etkilenenler arasında Rus ve Ukrayna ekiplerinin yaşadıkları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE OTELDE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Yaklaşık 1 yıldır devam eden Ukrayna-Rusya savaşı, cephede oldukça kanlı bir şekilde devam ederken Türkiye’de meydana gelen asrın felaketi sırasında Türkiye’de otelde bulunan Rus ve Ukrayna takımları karşı karşıya geldi.

Rusya 2. Lig’inde mücadele eden Shinnik Yaroslavl ekibi ve Ukrayna’da mücadele eden FC Minaj ekibi büyük depremin ardından aynı otelde konaklamaya başladı.

KEMİKLERİ KIRILANA KADAR KAVGA ETTİLER

Ukraynalı kaynaklara göre, bir Rus oyuncunun otel görevlilerine davranış şeklinden rahatsız olan Ukraynalı oyuncu, Rus meslektaşından özür dilemesini istedi. Rus oyuncunun reddetmesi üzerine ikili birbirine girdi ve Ukraynalı oyuncu karşısındakine yumruklarla saldırmaya başladı.

Haberin Devamı

İkilinin kavga ettiğini gören takım arkadaşları da olaya müdahil oldu ve ortalık bir anda savaş alanına döndü. Rus medyasının aktardığına göre Shinnik takımından 4 oyuncunun kemiklerinde kırıklar meydana geldi.

Polis ekipleri olaya müdahil olup ortalığı yatıştırırken yaralananlar ambulanslarla hastaneye taşındı ve tedavi edildi.

"UKRAYNA MARŞI OKUMAYA ZORLADILAR"

Yaşanan olayın ardından FC Minaj takımı bir açıklama yayınladı ve şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'deki bir antrenman kampı sırasında FC Minaj oyuncuları ile Rus takımı Shinnik'in oyuncuları arasında kavga çıktı. Shinnik oyuncuları başka bir Türk oteline taşınacak.

Rus medyası ise çıkan kavga ile ilgili olarak, Ukraynalı oyuncuların Rus meslektaşlarını Ukrayna’nın ulusal marşını söylemeye zorladığını söyledi.

RUSLAR KENDİ ARASINDA KAVGAYA DEVAM ETTİ

Kavganın ayrılmasıyla birlikte Minaj oyuncuları odalarına dönerken Rus oyuncuların kendileri arasında kavgaya devam ettikleri belirtildi. Kavgayı ayırmaya çalışan oyuncular ile kavgaya dahil olup Ukraynalılara saldıranlar arasında tartışma yaşandı.

Bu karışıklığın ardından Rus oyuncularının başka bir otele taşınacağı duyurulurken Ukraynalılar ise planladıkları şekilde otelde kalmaya devam edebilecekleri açıklandı.