Dünya Dexter hayranı katil, kurbanlarını flört uygulamasından seçmiş

Dexter hayranı katil, kurbanlarını flört uygulamasından seçmiş

Paylaş
Dexter hayranı katil, kurbanlarını flört uygulamasından seçmiş

Bir dönemin çok konuşulan yapımlarından olan Dexter dizisinin hayranı katil Mark Twitchell, kurbanlarını flört uygulamasından seçiyordu. Katilin ABD'li gazeteci Steve Lillibuen'e yazdığı ve düşüncelerini ortaya çıkan tüyler ürpertici mektuplar da ortaya çıktı.

CBS News'e konuşan gazeteci Steve Lillibuen, Johnny Altinger'ın katili olan Mark Twitchell'ın mektuplarının son derece duyarlı olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı

'Bana muhtemelen 30 ya da 35 mektup yazdı. 350 sayfa kadar. Tıpkı bir kitap gibi' dedi gazeteci. 

Lillibuen, Twitchell'a sorduğu her soru karşısında 10 sayfalık bir mektupla cevap verdiğini belirtti. 

Twitchell, erkek kurbanlarını tuzağa çekmek için flört sitesinde çekici kadın fotoğrafı kullanıyordu. Gazeteci, katilin mektuplarında da son derece aklı başında cevaplar verdiğini onayladı. Mektuplarından birinde şöyle yazıyordu:

'Johnny Altinger'ı nefsi müdafaa ile kazara öldürdüm. İnsani hassasiyetlerimi bir kenara bıraktıktan sonra, onun kalıntılarıyla beni sonsuza dek travmatize edecek saygısız bir şekilde ilgilendim.'

Twitchell'in bu cinayeti istemeden işlediği mektuplarında görülüyordu. Ancak polis, Twitchell'ın 'ölüm odası'nı keşfettikten sonra katilin Johnny Altinger'in de dahil olduğu  bir dizi cinayetin detaylarını gördü. 

Haberin Devamı

Twitchell'in mektuplarından birinde şu sözler geçiryordu:

'Anahtar yok. Nedenin kökeni yok. Okul zorbaları ya da etkilendiğim filmler yok. Ya da işaret edebileceğim bir televizyon dizisi yok. Neyse o'dur. Ben neysem o'yum.'

 

DEXTER TAKINTISI 

Ancak polis ve gazeteci Lillebuen, Twitchell'in cinayetlerinin bir televizyon serisiyle bağlantısı olduğunu söylüyor. 

2008 yılının Ekim ayında, Twitchell, Johnny Altinger'ı öldürmek için flört uygulamasında kendini kadın gibi gösterdi. 

Twitchell, garajında bir 'ölüm odası' oluşturmuş, Altinger'ı öldürmeden önce vahşice döverek masanın üzerinde parçalara ayırmıştı. Bu durum, Dexter dizisindeki ürkütücü olaylara benziyor. 

'Plastiklerle çevrili bir ölüm odası vardı. Kurbanlarını hazırlayabileceği bir masası vardı. Dexter'ın kullandığına çok benzeyen bir alet kiti vardı' diyor Lillebuen. 

GİZEMLİ DOSYA

Twitchell'in Altinger'in ölümüyle bağlantılı olarak tutuklanmasından bir gün sonra polis, Twitchell'in bilgisayarında "SK İtirafları" adında şüpheli bir şekilde silinmiş bir dosya buldu.

Bu dosyada kullandığı cinayette kullandığı aletlere de yer vermişti. Polis, SK itiraflarındaki ayrıntıları, film yapımcısı Twitchell'in kısa filminde kullanmak için kiraladığını iddia ettiği garajındaki aletlerle eşleştirdi. 

Haberin Devamı

Garajda yapılan testler, çok fazla insan kanının olduğunu ortaya çıkardı.